Ovih 5 poruka NIKADA ne šalji dečku (FOTO) (GIF)
Foto: Profimedia

hladna ljubav

Ovih 5 poruka NIKADA ne šalji dečku (FOTO) (GIF)

O osećanjima je uvek bolje pričati uživo, pogotovo ako se radi o škakljivim temama, zato dobro pazite šta i kad mu šaljete
Objavljeno: 13:02h

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Moderna tehnologija je postala sastavan deo života i hteli to ili ne potrebna vam je za svaki dogovor, a često i za održavanje komunikacije sa voljenim osobama. Iako smajli ili poljupčić ne mogu zameniti pogled na nečije lice, mogu vam ulepšati dan jer vam ipak stavljaju do znanja da neko misli na vas.

5 stvari koje nijedan muškarac ne voli kod žena! (FOTO) (GIF)

O osećanjima i nekim teškim stvarima je ipak mnogo bolje razgovarati uživo, neke stvari izgledaju potpuno drugačije kada se kažu nego kad se napišu.

10 pravila za privlačenje ljubavi! Provereno deluje... (FOTO) (GIF)

foto: giphy

Ovih 5 poruka nikako ne smete slati dečku:

1. Zašto mi ne odgovaraš? Više ti se ne sviđam?

Nesigurnost u vezi vašeg odnosa sigurno nećete rešiti slanjem poruke. Ako niste sigurni da li ga još uvek privlačite, poruka će samo pogoršati situaciju. Zamisli, da odgovor ne stigne! Pokušajte da ga pozovete, ali ako se ne javi, okupirajte misli nečim drugim. Rešenje ćete morati da sačekate do idućeg puta kad se vidite.

foto: Profimedia

2. Videla sam šta si joj stavio na fejs, a kažeš da ste samo drugari!

Osim što čete ispasti super ljubmorni, ova poruka je jako detinjasta. Ako vas muči njegov odnos s prijateljicom, pitajte ga to direktno. Dajte mu do znanja da to baš i nije drago što se dopisuje s drugim devojkama, ali ne napadajte ga i pustite ga da vam objasni o čemu se radi. Možda su samo super prijatelji!

foto: giphy
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.