MUŽ SE KRIŠOM DOPISUJE SA BIVŠOM, ŠALJE JOJ OVE SRAMNE PORUKE: Poludela sam kada sam videla šta TRAŽI OD NJE
Ilustracija, Foto: Profimedia

ŠTA JOJ SAVETUJETE?

MUŽ SE KRIŠOM DOPISUJE SA BIVŠOM, ŠALJE JOJ OVE SRAMNE PORUKE: Poludela sam kada sam videla šta TRAŽI OD NJE

Sada ne zna šta da radi!

Objavljeno:

Deidre je stručnjak za odnose u vezi, a ovoga puta obratila joj se devojka koja se suočila sa problemom u vezi.

U vezi sam sa dečkom već dve godine, prošlog meseca počeli smo da živimo zajedno, a sada sam videla poruke koje je slao bivšoj supruzi. Želi da se pomiri sa njom, a za to vreme ja sam bila ubeđena da je među nama sve u redu i da me voli.

Jedne večeri su se dopisivali putem mejla. U pitanju su neke pravne stvari, ali vremenom je on prešao na neka intimnija pitanja. Njegova žena ima 41, a on 40. godina, dve godine su već razdovjeni, ali sada je razvod postao zvaničan

Rekao joj je kako mu nedostaje i pitao je da li je sigurna u vezi razvoda. Još joj je rekao da me voli, ali ne kao nju i da mu nedostaje jer mu se čini da ga je ona bolje razumela i da su imali mnogo toga zajedničkog.

Pitao je još jednom da odluči da li je potpuno sigurna u vezi kraja, a ona je rekla da jeste i da ne želi da joj se vrati. Znam da joj je pomenuo da me voli, ali činjenica da joj je ponudio pomirenje i stavio njihovu vezu ispred naše me veoma boli i ne znam da li mogu da nastavim dalje sa vezom.

Deidre je odgovorila: Nikada nije dobra ideja čitati tuđe poruke, a sama činjenica da si to uradila znači i da mu nisi u potpunosti verovala. Mislim da treba da mu daš još jednu šansu, jer možda se osetio nostalgično, možda je samo malo uzdrman činjenicom da započinjete život zajedno.

U svakom slučaju treba da razgovaraš sa njim i da razjasniš neke stvari, ali nikako nemoj da preteruješ sa reakcijama.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.