PRE NJE JE SPAVAO SA 126 ŽENA: A to što ona ima da kaže o svemu se NE MOŽE OPISATI!
Kortni i Eliot Hargrivs, Foto: Printscreen/Instagram/courtneyhargreaves98

AU

PRE NJE JE SPAVAO SA 126 ŽENA: A to što ona ima da kaže o svemu se NE MOŽE OPISATI!

Priznala je i da je još uvek brinula da li će moći da veruje nekome ko je spavao sa toliko žena, ali je uspela

Objavljeno: 22:13h

Kortni (23) i Eliot Hargrivs (24) venčali su se prošle godine i imaju dvoje male dece. Eliot je često bio sa raznim devojkama od svoje 18. godine, a priznao je da je spavao sa 126 žena. Kozmetičarka Kortni misli da je to dobra stvar.

- Uz onoliko iskustva koliko ima, seks sa njim nikada nije dosadan. Divlji čovek se može smiriti, a koristi su ogromne“, rekla je Kortni za The Sun.

Upoznala je električara 2017. u jednom klubu.

- Ugurao se u red ispred mene i očarao me. Svi su znali za njegovu reputaciju, da retko ide kući sam i da spava sa gomilom žena. Nisam bio zainteresovan za nekog takvog i rekao sam mu da se skloni. Nisam želeo da budem samo još jedna krpa na njegovom krevetu. Ali smo se ponovo sreli tri meseca kasnije. Počeli smo da razgovaramo i on nije ništa pokušao. Ponudio se da me odveze kući, a ja sam pristala da odem kod njega na kafu. Jasno sam mu stavio do znanja da smo samo prijatelji. Ipak, ostali smo budni većinu noći i razgovarali, a sve se završilo seksom. Bio je veoma samouveren u krevetu. Sledećeg jutra njegov telefon je besneo od poruka koje su mu slali prijatelji i pitali ga kako je prošlo njegovo poslednje osvajanje. Hteli su da mi da ocenu od 1 do 10 – rekla je ona.

Mislila je da će je zamoliti da odmah ode, ali ju je pitao da li će ostati na doručku.

- Otvorio mi se i priznao da retko idem kući od njegove 18. godine. Cenio sam njegovu iskrenost i priznao mu da sam veoma neiskusan u odnosu na njega. Rekao sam mu da sam se zabrinuo da će izgubiti interesovanje za mene kada je shvatio da nemam sve 'neophodne veštine', ali to ga uopšte nije zabrinulo. Momci su govorili stvari zbog kojih sam se osećao nesigurno zbog svog neiskustva, ali Eliot nije bio takav i odmah smo postali par. Posle te prve noći, nikada više nisam otišla, prisetila se.

Nakon što su prošetali, Eliot je prestao da izlazi.

- On zna mnogo o seksu i svaki put je u krevetu sa njim avantura. On zna kako da zadovolji ženu, a moji bivši momci to nisu znali. Zbog toga se osećam divno i ne očekuje da visim sa lustera ili neke druge ludosti za njega“, rekla je Kortni.

Priznala je i da je još uvek brinula da li će moći da veruje nekome ko je spavao sa toliko žena, ali je uspela.

- Bila sam odlučna da naš odnos ne pokvari pitanje poverenja i odlučila sam da ću o njemu suditi samo po tome kako se ponaša prema meni, i to uvek iskreno i sa poštovanjem - objasnila je ona.

Šest meseci nakon što su prohodali, Kortni je zatrudnela, a Eliot ju je zaprosio mesec dana pre nego što se mali Isak rodio. Pre deset meseci dobili su i ćerku Alaju i ona se oseća veoma srećnom.

- Danas sam ja ona koji ima koristi od Eliotovih divljih dana. Takođe znam da je on sada tako divan muž i otac jer je „sve to izbacio iz svog sistema“. I dalje imamo seks najmanje tri puta nedeljno, a Eliot i mene izvodi, pa se ponekad i dalje osećamo kao devojčica i dečak - zaključila je ona.

Eliota je Kortni potpuno osvojila.

"Dok nisam upoznao Kortni, sve do čega mi je bilo stalo su bili izlasci i žene." Ali Kortni je bila nešto sasvim drugo, zrela, osetljiva i spremna da oprosti. Ona je savršena žena za mene i radije bih proveo ostatak života sa njom i decom nego da se vratim starim navikama - dodao je na kraju Eliot.

(Espreso/24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.