ŽENA (39) ŽELI DA IMA TROJKU: Pre toga je bila u vezi sa 4 ŽENE I 1 MUŠKARCEM! A tek muž NA KAKVIM JE MUKAMA...
Ilustracija, Foto: Profimedia

PROBLEMI U BRAKU

ŽENA (39) ŽELI DA IMA TROJKU: Pre toga je bila u vezi sa 4 ŽENE I 1 MUŠKARCEM! A tek muž NA KAKVIM JE MUKAMA...

Njihov odnos je u početku bio sjajan, ali joj često nedostaje intimnost sa ženama

Objavljeno: 21:11h

- Silno želim da moj muž pristane na seks u troje sa drugom ženom, ali on mene želi samo za sebe. Ja sam žena od 39 godina i godinama imam poliamorne veze - napisala je za The Sun.

Ali pre pet godina upoznala je čoveka koji je potpuno promenio njen stav. Nikada nije srela nekoga poput njega - bio je zgodan, inteligentan i zanimljiv.

- Upravo sam izašla iz neobavezne veze sa četiri žene i jednim muškarcem, ali smo podjednako uživali. Počeli smo da izlazimo i ja sam se zaljubila u njega – nastavila je ona.

Objasnila mu je svoju prošlost sa više partnera, ali on je rekao da želi da bude sam sa njom. Njihov odnos je u početku bio sjajan, ali joj često nedostaje intimnost sa ženama.

- Sada, dve godine kasnije, ne osećam se srećno. Radim puno radno vreme, plus radim sve kućne poslove, čišćenje i kuvanje. Smetaju mi njegova očekivanja od mene kao žene, pogotovo što sam se mnogo odrekla da bih bila sa njim. Da li bi mi trojka pomogla da se osećam bolje? pitala je stručnjaka.

- Nedostaju vam istomišljenici, ali to možete pronaći kroz prijateljstvo. Naišli ste na probleme, ali ste navikli da se vaši zajednički ljubavnici bave istim problemima. Seks u troje nije kao poliamorna veza. Možda izgleda kao rešenje, ali će u stvari izazvati još veće probleme. Recite svom mužu da se osećate nesrećno. Objasnite da ste doživeli ogromnu promenu u načinu života i da izgleda da preuzimate sve kućne poslove. Bračni život se razlikuje za oboje, pa pričajte o kompromisu – odgovorila je Dejdre.

(Espreso/TheSun)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.