7 STVARI KOJE SU KLJUČ DO NJEGOVOG SRCA: Muškarci obožavaju pohvale i pažnju, a OVO će ih ODUŠEVITI!
Ilustracija, Foto: Profimedia

ljubavni saveti

7 STVARI KOJE SU KLJUČ DO NJEGOVOG SRCA: Muškarci obožavaju pohvale i pažnju, a OVO će ih ODUŠEVITI!

Izaberite da maštate o njemu, o vremenu kada ste bili zajedno, o onom omiljenom delu njegovog tela koji toliko volite

Objavljeno: 19:39h

U stvarnom životu, ljubav je kada sve činimo da druga osoba pored nas bude srećna. Bilo da se radi o izazivanju njenog osmeha, utehe kad joj je potrebno ili zajedničkog rešavanja sukoba.

To znači da vi u dubini duše znate šta je potrebno da radite da bi se vaš partner osećao voljeno i srećno.

Trener za veze Džejms Sama je otkrio koje su to stvari koje žene vole u velikoj meri i kako ih učiniti srećnim.

Pa, iste te stvari mogu važiti i za muškarce. Bez obzira da li ste u braku ili vezi, dobar muškarac takođe zaslužuje ljubav i da bude voljen.

1. Pohvalite ga

Odakle nam ideja da samo žene vole da im se kaže kako izgledaju dobro, da mirišu, da su seksi ili pametne? Lako je: recite mu dobre stvari koje vam padaju na pamet. Recite mu da je zgodan kada nosi staru majicu. Dajte mu do znanja koliko volite da osećate njegov parfem kada ga zagrlite.

2. Recite mu da cenite ono što čini za vas

Ako vaš partner radi van kuće, dajte mu do znanja da cenite ono što radi. Čak i ako voli svoj posao, garantovano postoje dani kada razmišlja da ga izbegne. Ali on to ne radi. Deo razloga možda ste vi i vaša porodica.

Briga o porodici je neverovatna odgovornost za svaku osobu, a društvo to još više naglašava kad su muškarci u pitanju. Njihova sposobnost zarade, nažalost, često se vezuje za njihovu vrednost u društvu. Ako vaš partner brine o deci i ostaje kod kuće sa njima, on se takođe žrtvuje za vašu porodicu.

zagrljaj
foto: Profimedia

Zbog toga mu recite da znate koliko je teško raditi ono što on radi. Recite mu da cenite to i da vidite njegovu posvećenost. Ne radi se o novcu – vašem ili njegovom – već o priznavanju nečega što društvo obično uzima zdravo za gotovo.

3. Odvojite vreme samo za vas

Ako ga naterate da se oseća kao da žudite za njim, a on vam uzvrati, verovatno ćete oboje biti srećniji. Negovanje želje za seksom je dobra stvar u zdravoj vezi. Ako vam je teško da podstaknete uzbuđenje kada ste kod kuće, pokušajte da prenoćite u hotelskoj sobi.

Par
foto: Profimedia

Negujte svoju želju za njim. Izaberite da maštate o njemu, o vremenu kada ste bili zajedno, o onom omiljenom delu njegovog tela koji toliko volite. Onda prenesite tu želju na njega kada budete imali sledeću priliku da budete sami zajedno.

4. Podržite njegovo vreme koje provodi sam

Osim ako nije toliko zaokupljen vremenom samo za sebe, da vi nestanete sa njegove liste prioriteta, vaša odvojenost je dobra stvar! Ako ste zabrinuti koliko dugo će biti odsutan, samo odredite vreme kada će se vratiti i zajedno napravite planove za kasnije. Razdvojenost vam može dati više tema za razgovor, a kada se njegovo vreme nasamo iskoristi za vežbanje ili meditaciju, verovatno će biti srećniji što je to uradio.

Nasmejte se kada kaže da je iskoristio svoje slobodno vreme da radi stvari koje ga čine srećnim. Poljubite ga. Osećaće se saslušanim i podržanim.

5. Sklonite telefon

Uvek se pojavi još jedan mejl, još jedan sms od prijatelja, iskoči još jedan hitan slučaj na poslu. Ali morate skloniti telefon i biti pored svog muškarca. Kada se zaglavite u takvom cirkusu, pokušajte da duboko udahnete i razmislite o najgoroj stvari koja bi se mogla desiti ako ignorišete sva obaveštenja na telefonu. Ako je zaista hitan slučaj, razume se da ćete reagovati, ali većina stvari može da sačeka.

telefon
foto: Profimedia

Budite u trenutku kada ste pored osobe koju volite. Pokušajte da pričate sa njom i da provodite vreme bez gledanja u telefon.

6. Kada napravite ili kupite nešto za sebe, uzmite nešto i za njega

Kupujete sebi kafu za poneti? Ili šolju čaja? Kupite i njemu jednu.

Kafa
foto: Profimedia

Ne radi se o potrošenom novcu, već o činjenici da mislite na njega.

7. Gledajte ga u oči

Ne morate sa čežnjom da buljite jedno u drugo kao nekada sa svojim dečkom iz devetog razreda na klizanju. Samo odvojite trenutak da se povežete, oči u oči i razmenite poglede jedno sa drugim.

Gledajte ga u oči sa osmehom ili razigranim izrazom lica i zadržite njegov pogled tri sekunde. To je tehnika flertovanja koja funkcioniše za samce jer čini da se druga osoba oseća kao jedina u sobi. Možda je sada vaš dečko ili muž, ali i dalje zaslužuje da se oseća posebnim.

Jedan od ključeva za trajnu vezu je da svom partneru pružite milion srećnih malih trenutaka sa vama, a on bi trebalo da uradi isto zauzvrat.

Bonus video:

00:09

ŽENI SRPSKOG FUBALERA SEVNULA ZADNJICA! Vetar oduvao MINI HALJINU, a snimak napravio haos na mrežama! (VIDEO)

(Espreso/Your Tango)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.