POSUMNJALA DA JE SUPRUG VARA KADA JE VIDELA ŠTA SE DEŠAVA SA NJEGOVIM POLNIM ORGANOM: Nikada nije bio TAKAV, ŠOK
Ilustracija, Foto: Profimedia

ispovest

POSUMNJALA DA JE SUPRUG VARA KADA JE VIDELA ŠTA SE DEŠAVA SA NJEGOVIM POLNIM ORGANOM: Nikada nije bio TAKAV, ŠOK

Sasvim slučajno je otkrila da joj je suprug neveran

Objavljeno:

Iako to zvuči čudno, jedna Britanka je posumnjala da je muž vara nakon što je videla njegov… polni organ.

– Oboje imamo po 33 godine, a moj suprug radi na gradilištu i često je odsutan od kuće. Ranije je imao problema sa erekcijom i zbog toga je pio pilule – objašnjava ona.

– Primetila sam da pre vođenja ljubavi sa mnom popije polovinu pilule, a drugu polovinu ostavi u novčaniku. Međutim, pre nekoliko nedelja sam počela da sumnjam da me vara. Već duže vreme nismo imali seks, a on je uvek imao neki izgovor… da je umoran, da nije raspoložen. Sve sam to pripisala njegovim obavezama na poslu i problemima sa erekcijom – navodi žena i nastavlja:

– Ali, prvo sam primetila da on posle tuširanja ima skoro punu erekciju, a slično se događa ujutru ili kada gleda scene seksa sa televiziji. Sumnja je počela da me nagriza i morala sam da se uverim da li sam u pravu.

– Iskoristila sam priliku da proverim njegov novčanik, dok je on bio u kupatilu, i šokirala sam se kada sam videla da su pilule koje je pio, nestale. Shvatila sam da ih je negde sakrio i da ih koristi dok me vara tokom poslovnih putovanja. Dokaz za to je i njegov, odjednom, rešen problem sa erekcijom. Očigledno je da redovno pije pilule, ali ne da bi imao seks sa mnom – očajna je Britanka.

– Suočila sam se sa njim i on je sve negirao, i rekao mi je da mu je nestalo tableta, pa ih zato nisam ni našla u novčaniku. Ubeđena sam da me laže i da ih je sakrio i da ih koristi za svoje afere – zaključila je Engleskinja.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.