BIO SAM UBEĐEN DA JE LJUBAV MOG ŽIVOTA, A ONDA SAM PRIMIO POZIV IZ BANKE: Usledila je njena PAKLENA reakcija
Ilustracija, Foto: Shutterstock

neverovatno

BIO SAM UBEĐEN DA JE LJUBAV MOG ŽIVOTA, A ONDA SAM PRIMIO POZIV IZ BANKE: Usledila je njena PAKLENA reakcija

Nije mogao da veruje šta mu se dogodilo

Objavljeno: 20:22h

Mladi Britanac je doživeo surovo otrežnjenje kada je shvatio da njegova devojka planira da ga opljačka!

– Ja imam 28, a moja devojka 25 godina. U vezi smo godinu dana, i mislio sam da je ona žena mog života. Čak sam i planirao da je uskoro zaprosim – priča on i nastavlja:

– Moji roditelji su vlasnici uspešnog restorana, koji ja vodim. Imam kuću i nemam nikavih novčanih problema. Moja devojka je navikla da joj ja sve plaćam, bez obzira da li se radi o poklonima za nju ili njenu rodbinu. Ja se nikada nisam protivio tome.

– Međutim, ja nisam bio svestan šta se događa iza mojih leđa. Sakupila je podatke o mom bankovnom računu i počela je da podiže razne sume i prebacuje ih na svoj račun. Za mene je najveći šok usledio kada su me zvali iz banke, jer su želeli da potvrde da li ja podižem taj novac – objašnjava mladić.

– Nisam imao izbora i prijavio sam je policiji. Oni su otišli u njenu kancelariju, i izbila je strašna frka, i svi su saznali da je ona pokušala da mi ukrade novac. Osećao sam grižu savesti zbog toga što sam zvao policiju, a ona je pobensela i odmah raskinula sa mnom – iskren je Englez.

– Svi mi kažu da sam poludeo, ali ja je volim, i toliko mi nedostaje. Želim da se pomirimo, ali ne znam šta da uradim. Da li uopšte imam bilo kakve šanse da me primi nazad – zaključio je on.

Odgovor terapeuta: Zašto biste želelei pomirenje sa njom? Ona vas je iskoristila i slagala, i koristila vas je samo da bi došla do vašeg novca.

Tu nema iskrenosti ni ljubavi. Nastavite dalje i pronađite partnerku kojoj ćete biti bitni vi, a ne vaš novčanik.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.