ZA 1 NOĆ SU IMALI ODNOSE 5 PUTA, BILA JE ŽELJNA AKCIJE: A onda ga je UBILA U POJAM
Ilustracija, Foto: Profimedia

KO BI REKAO?

ZA 1 NOĆ SU IMALI ODNOSE 5 PUTA, BILA JE ŽELJNA AKCIJE: A onda ga je UBILA U POJAM

Upoznao je devojku, želeo je ozbiljnu vezu, a onda ga je potpuno slomilo saznanje da je ona s njim bila samo zbog jedne stvari. Kaže da mu je samopozdanje srušeno i pita se da li će ovo ikada moći da preboli

Objavljeno: 23:03h

Bio sam u vezi koja je imala perspektivu, ali se ispostavilo da me je devojka samo koristila za seks - ovim rečima se požalio jedan Britanac za The Sun.

- To nije nešto na šta biste mogli da zamislite da se muškarac žali, ali sam povređen i očajnički želim da shvatim zbog čega nije želela više - napisao je muškarac.

On je zatražio savet od psihoterapeutkinje Deidre Sanders.

Naglasio je da su se upoznali preko sajta za upoznavanje, pre devet meseci, da on ima 34, a ona 27 godina.

- Nakon ćaskanja i gledanja fotografija tokom nekoliko nedelja, dogovorili smo se da se nađemo u baru na piću i da onda zajedno večeramo. Nismo ni stigli do restorana. Nakon dva pića, predložila je da dođe kod mene, a ja sam, očigledno, pristao. U tom trenutku nisam mogao da poverujem da sam toliki srećnik. Bila je prelepa, sa savršenim i nije mogla da me se zasiti. Prve noći smo imali seks pet puta, a nakon toga smo se viđali koliko god često smo mogli. Tokom drugog lokdauna sam počeo da se zaljubljujem u nju i mislio sam da i ona oseća isto - kaže Britanac.

Međutim, kaže da je, sada kad vrati film unazad, trebalo da primeti znakove. Nikada nisu pričali ni o čemu ozbiljnom i kad god bi on pomenuo planove o budućnosti, ona bi bila nejasna, ili bi jednostavno promenila temu.

- Bio sam zaslepljen požudom. Hemija između nas je probila skalu i obožavao sam njenu seksualnu samouverenost i avanturističnost. Od kada se lokdaun završio, nisam je mnogo puta video. Stalno ima izgovore da se ne vidimo i jedva odgovara na poruke. Kada sam predložio da izađemo na pravi dejt i pitao je da li bi želela da se useli kod mene, nasmejala se. Rekla je da je mislila da znam da samo želi vezu bez obaveza - napisao je ovaj razočarani muškarac.

- Istina je da sam ja samo bio njen “ortak” za se*s. Želim pravu devojku i užasna je pomisao da je ona sa mnom samo zbog toga. Samopouzdanje mi je srušeno. Kako da ovo prebolim? - upitao je on psihoterapeutkinju.

- Odlazak u krevet sa nekim tako brzo može da vas stopira da bolje upoznate jedno drugo kako treba. Kada se to dogodi, veća je verovatnoća da će “veza” propasti čim želja nestane. Zvuči kao da ste vas dvoje imali problem u komunikaciji. Ona je mislila da vi znate da ona samo želi seks i pretpostavila je da i vi želite isto, a vi ste smatrali da ste na početku ljubavne afere. Razgovor sa njom o ovome, možda neće promeniti njeno mišljenje, ali će vam pomoći da se oslobodite osećanja, da biste mogli da nastavite dalje. Ako želite ozbiljnu vezu, možda bi trebalo da budete jasni u vezi sa svojim potrebama od starta - odgovorila je Deidre.

(Espreso / Najžena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.