VODILA SAM LJUBAV SA OŽENJENIM KOMŠIJOM, BILO JE FANTASTIČNO: Svaki put je sve BOLJI, ali me 1 brine
Ilustracija, Foto: Profimedia

ISPOVEST

VODILA SAM LJUBAV SA OŽENJENIM KOMŠIJOM, BILO JE FANTASTIČNO: Svaki put je sve BOLJI, ali me 1 brine

Vruća afera se pretvara u veliki problem

Objavljeno: 21:28h

Mlada Britanka je godinama u tajnoj vezi sa oženjenim komšijom, i sad nije sigurna šta da radi.

– Ja imam 24, a moj ljubavnik 48 godina. Sa njima sam pre pet godina izgubila nevinost i on je jedini muškarac s kojim sam spavala – priča ona i nastavlja:

– Ludo smo zaljubljeni jedno u drugo, a seks je uvek fantastičan. Međutim, sada se pitam da možda naš odnos ne gledam kroz ružičaste naočare.

– Upoznali smo se pre pet godina. Bila sam na rođendanskoj zabavi kod druga i popila sam previše. U jednom trenutku su me okružila trojica mladića i polako su me vodili ka ostavi u uglu dvorišta. Nisam mogla da im se suprostavim i verovatno bi me odvukli unutra i svašta mi radili, da se iznenada nije pojavio stariji muškarac koji im je naredio da me puste na miru. Tek kada sam se malo otreznila, prepoznala sam mog kmšiju – objašnjava devojka.

– Otpratio me je kući i rekao mi je da će me sutradan nazvati da vidi da li sam u redu. Tek kada sam se narednog jutra probudila sam shvatila od čega me je on spasao. Kada me je nazvao nisam mogla da dugo pričam, jer je moj otac bio tu, i predložila sam mu da se nađemo u pabu na piću. On je bio toliko šarmantan i razgovarali smo o svemu. Tada smo počeli da se redovno viđamo – priznaje Engleskinja.

– On nije insistirao na tome, ali ja sam jedva čekala da vodim ljubav sa njim, iako sam znala da je oženjen. Potrudio se da prvi odnos bude dobar koliko je to moguće, a vremenom je vođenje ljubavi postajalo sve bolje i bolje. Sada uveliko pričamo o zajedničkom životu i on je u banci otvorio račun za mene na koji uplaćuje novac za iznajmljivanje mog stana – navodi ona.

– Želim da budem sa njim ali nisam sigurna da li sam spremna za ovakvu obavezu. Problem je što ne mogu da pričam sa bilo kim jer našu vezu moramo da čuvamo u tajnosti. Volim ga, ali se pitam kako će sve funkcionisati kada on napusti suprugu. Takođe, tu je i činjenica da je duplo stariji od mene – zaključila je Britanka.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.