ZAKLELA MI SE DA JE NEVINA, A ONDA SAM NA VENČANJU SAZNAO S KOLIKO NJIH JE IMALA ODNOSE: Ostao sam u šoku
Ilustracija, Foto: Profimedia

krila pravu istinu

ZAKLELA MI SE DA JE NEVINA, A ONDA SAM NA VENČANJU SAZNAO S KOLIKO NJIH JE IMALA ODNOSE: Ostao sam u šoku

Jedva je čekao prvu bračnu noć, ali se sve završilo velikim razočaranjem

Objavljeno:

Mladi Britanac je jedva čekao venčanje i prvu bračnu noć sa ženom svog života, a onda je doživeo veliko razočaranje.

– Moja supruga i ja imamo po 27 godina. Upoznali smo se na fakultetu, a budući da smo oboje katolici, odlučili smo da sačekamo prvu bračnu noć kako bismo vodili ljubav – kaže on i nastavlja:

– Kada sam upoznao moju ženu, ona mi je rekla da pre mene nije bila sa muškarcem i da je nevina. I sve je bilo u redu do dana našeg venčanja kada sam slučajno saznao pravu istinu.

– Posle ceremonije venčanja, prišla mi je jedna od njenih deveruša, i jasno je bilo da je bila pijana. Uhvatila me je za ruku i rekla: Nadam se da ćeš ti biti bolji u krevetu od njenog prethodnog dečka! Prvo nisam obratio pažnju na njene reči, i pripisao sam to alkoholu. Međutim, kada je nastavila da mi dobacuje, iz njene nepovezane priče sam samo čuo: Jadniče, pa ti ne znaš da je pre tebe bila sa petoricom – navodi Englez.

– Uspeo sam nekako da je se oslobodim, a onda mi je konačno došlo u glavu šta mi je rekla. Nisam hteo u to da poverujem, i suočio sam se sa suprugom. Ona se rasplakala kada sam je to pitao i priznala mi je da me je lagala da je devica, ali nije želela da mi kaže sa koliko je muškaraca bila, i ponavljala je da to nije važno, jer voli samo mene – objašnjava mladić.

– Nikada se nisam osećao tako loše. Imao sam utisak da me je izdala. Ko zna o čemu me je još lagala… Od tada su prošle tri godine, i ja i dalje ne mogu da je pogledam u oči. Ne znam kako da se pomirim sa činjenicom da joj ipak nisam bio prvi – iskren je on.

Odgovor terapeuta: Vaša supruga se verovatno plašila da će vas izgubiti ako vam kaže istinu, i očigledno je bila u pravu.

Greške u proceni se dešavaju, ali vi morate da odlučite da li ćete zaboraviti na ovo. Ono što je sigurno, laganje neće doneti ništa dobro ni jednom ni drugom.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.