SPAVAM SA ZAUZETIM DEČKOM, I OVO UVEK URADI POSLE ODNOSA: Sad imam veliki problem
Ilustracija, Foto: Profimedia

šta biste joj savetovali?

SPAVAM SA ZAUZETIM DEČKOM, I OVO UVEK URADI POSLE ODNOSA: Sad imam veliki problem

Saznala je da mu ona nije jedina ljubavnica, ali svejedno se nada da će ih sve ostaviti i biti samo s njom.

Objavljeno:

Najzgodniji muškarac u gradu spava sa mnom iza leđa svoje devojke. U jednom trenutku sam uverena da je on zapravo zaljubljen u mene, a u sledećem da nikada neću biti ništa više od njegove ljubavnice - napisala je jedna devojka za The Sun.

Nedavno je dobio dete sa svojom devojkom pa ne dobiva previše pažnje od nje. Upoznala ga je u izlasku i bila je iznenađena kada je pokazao interes za nju. Nekoliko dana kasnije došao je kod nje kući i započela je njihova afera.

- Nalazili smo se nekoliko puta i postupno je počeo provoditi više vremena u mojoj kući. Osećala sam da to nije samo seks, ali svaki put kad bi otišao, vratio bi se svojoj devojci. Otkrila sam da postoje i druge devojke, kao i ja. Hoće li me povrediti? - pitala je stručnjakinju.

- Ne, ako ne polažete nade u njega. On je igrač i zna kako osvojiti devojke, ali nemojte postati samo još jedna ljubavnica. Ne mešajte seks s ljubavlju, to su vrlo različite stvari. Ako želi ostati sa svojom devojkom, uprkos problemima koje navodno imaju, to je njegov izbor, ali nemojte više imati seks s njim. Recite mu da je bilo super, ali vreme je da to okončate jer zaslužujete nekoga ko vam se može potpuno posvetiti - odgovorila joj je Deidre.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.