BRIJANA JE 14 GODINA BILA ZAVISNIK OD INTIMNIH ODNOSA, PA JE REŠILA DA SE LEČI: 2 stvari sa momcima NIKADA NE RADI
Brijana Davis, Foto: Printscreen/Instagram

njena priča

BRIJANA JE 14 GODINA BILA ZAVISNIK OD INTIMNIH ODNOSA, PA JE REŠILA DA SE LEČI: 2 stvari sa momcima NIKADA NE RADI

Njena priča je privukla veliku pažnju

Objavljeno:

Brijana Dejvis je 14 godina bila zavisna od seksa, i mnogo vremena joj je bilo potrebno da se izleči i iz korena promeni svoj život.

– Moja zavisnost je počela još u školi, kada sam imala 13, 14 godina. Gledla sam bezobrazne filmove i stalno sam razmišljala o dečacima. Kada me je moj prvi dečko poljubio u osmom razredu, imala sam osećaj kao da mi je celo telo u plamenu. I tada sam počela da stalno jurim to uzbuđenje, i to je bio početak mog kraja – priča Brijana i nastavlja:

– Bila sam savršen lažov, godinama sam imala bar dva ljubavnika u isto vreme, a svaki od njih je mislio da se viđam samo sa njim. U svojoj glavi sam napravila pravu fantaziju, i od svakog muškarca sam uzimala ono što mi treba.

– Emocionalnu sigurnost sam dobijala od jednog, finansijsku potporu od drugog muškarca, treći je glumio mog najboljeg prijatelja. Bez obzira koliko sam mislila da sam zaljubljena u nekog, uvek sam imala drugog muškarca “na čekanju” – objašnjava ona.

– U jednom trenutku sam konačno shvatila da nema ništa seksi u tome što koristim drugog da bih došla do uzbuđenja… bilo kakvog. Učinila sam to previše puta i bila sam jadna, pregorela i umorna. Odlučila sam a promenim život i rešim problem svoje zavisnosti – iskrena je Brijana

Ona je otišla na program odvikavanja u osam koraka, i kako kaže, više se nije osvrtala.

Sada je već 10 godina “čista”, udala se i rodila dete.

Ali, to ne znači da joj je lako u blizini muškaraca.

– Iako je prošlo toliko godina, i dalje moram da se pridržavam zlatnih pravila. Za mene postoji samo jedan muškarac, a to je moj suprug. A sa ostalima… Nemam muške prijatelje, izbegavam čak i da pričam sa konobarima ili prodavcima u supermarketu. Jer, poznajem sebe, ranije sam znala da flertujem sa svakim tipom, ma, flertovala bih i sa vratima… Nekada sam mislila da je život bez tajni i laži dosadan, ali sada znam koliko sam pogrešila – zaključila je Brijana Dejvis.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.