MUŠKARCI JAKO ŽELE 1 STVAR OD ŽENA U KREVETU: Ali ih je VEOMA SRAMOTA da je TRAŽE
Intiman odnos, Foto: Profimedia

intimno

MUŠKARCI JAKO ŽELE 1 STVAR OD ŽENA U KREVETU: Ali ih je VEOMA SRAMOTA da je TRAŽE

Da su ovakva razmišljanja sve češća među muškarcima, potvrđuju i neka istraživanja.

Objavljeno: 20:01h

Kada su u muškom društvu, pripadnici jačeg spola spremni su da se hvale svojim seksualnim dostignućima, a dobar deo njih će preterivati u opisima kako bi izazvali divljenje prijatelja. Ali, kao što žene znaju, istina je često drugačija od njihovih priča.

Umesto maratonskog seksa i “spontanog” uništavanja kreveta zbog burnog vođenja ljubavi, dobar deo muškaraca uglavnom želi – nežnost ispod čaršava, piše Zadovoljna.hr.

“Bilo bi me sramota da priznam prijateljima, ali nežno vođenje ljubavi mi je najdraže. Obožavam kad mi partnerka svojim izgledom i dodirima jasno stavi do znanja da me želi i nije joj problem da preuzme inicijativu da mi to pokaže”, priznaje 34-godišnji Martin.

Nemam ništa protiv seksa nabrzaka, ali on nikada ne zadovoljava moje najdublje potrebe, dodaje Martin. Najviše volim kad me nežno skine, ljubi po celom telu i kada polako dostignemo orgazam. Tada se osećam da smo povezani, kao da smo jedno.

Da su ovakva razmišljanja sve češća među muškarcima, potvrđuju i neka istraživanja.

Muškarci ne žele uvek da budu oni koji će inicirati seksualne odnose, kaže dr. Dawn Michael, klinički seksolog i autor priručnika “Intimacy Guidebook for Couples”. Ako muškarci moraju svaki put da iniciraju seks, počinju da se osećaju manje privlačno, a mogu razviti i strah od lošeg seksa u spavaćoj sobi.

Iako je svojevremeno serijal “Pedeset nijansi sive” bio vrlo popularan, dr. Michael je primetila da je sve veći broj muškaraca koji čeznu za potpuno drugačijim stvarima.

Neki muškarci vole kada su njihove žene dominantne, ali tu dominaciju ne ostvaruju na grub način. Naprotiv, oni dominiraju svojom brižnošću. O tome se retko kad govori, ali muškarci zaista žele nežnost u spavaćoj sobi. Žele intimnost sa ženom kroz nežan seks prepun ljubavi. Žene zaboravljaju da su i muškarci emocionalna bića, a da je seks ogroman izraz intimnosti.

Bonus video:

14:13

Espreso Intervju - Ceca

(Espreso/Zadovoljna.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.