IMALI SMO ODNOSE, RADIO JE SVE ŠTO VOLIM: Kada mi je rekao šta zapravo KRIJE, ostala sam u ŠOKU
Ilustracija, Foto: Youtube printscreen

neprijatnost

IMALI SMO ODNOSE, RADIO JE SVE ŠTO VOLIM: Kada mi je rekao šta zapravo KRIJE, ostala sam u ŠOKU

Nije mogla da veruje šta joj je dečko rekao

Objavljeno: 16:41h

Mlada Britanka je jedva čekala da prvi put vodi ljubav s dečkom, a onda je narednog jutra doživela najveći šok u životu.

– Ja imam 27, a moj dečko 31 godinu. Dva meseca smo čekali da bismo prvi put vodili ljubav, i to je bilo skoro neizdrživo budući da je privlačnost među nama neverovatna – priča ona i nastavlja:

– Kada smo konačno završili u krevetu, bilo je neopisivo dobro. Radio je sve što volim i pokazao mi je i neke nove načine da dođem do vrhunca. Međutim, sve je to brzo zaboravljeno nakon što me je zaprepastio sledećeg jutra kada mi je rekao da ima herpes!

– Bila sam van sebe od šoka! Nisam mogla da verujem da mi nešto tako važno nije rekao pre odnosa. Osećala sam se kao da me je izdao. Posle njegovog priznanja smo odlučili da neko vreme nemamo odnos i da se fokusiramo na to da se bolje upoznamo – objašnjava devojka.

– Ali, on je ubrzo počeo da insistira na seksu. Rekao mi je da imamo dve opcije: da on prestane da pije lekove za herpes i da koristi kondom, ili da imamo odnos bez zaštite a da on nastavi da pije lekove. Sve to mi je zvučalo potpuno neodgovorno i nelogično – iskrena je Engleskinja.

– Pokušala sam da ga urazumim, ali njega to nije zanimalo, i hteo je da odmah nastavimo sa vođenjem ljubavi. Čak se i zapitao što sam toliko zabrinuta kada on uzima lekove koji će rešiti njegov problem – navodi ona.

– Što je najgore moram da čekam tri meseca da se stvore antitela, da bih uradila test na herpes. Počela sam da se zaljubljujem u njega, ali sada mislim da nemam drugog izbora, osim da okončam našu vezu. Ako dobijem herpes, plašim se da ću biti sama do kraja života. Ne mogu da jedem i spavam i stalno sam pod stresom – zaključila je Britanka.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.