JA IMAM 44, A MOJ DEČKO JE 19 GODINA MLAĐI: Svi nas gledaju na ulici, a ne znaju šta on sve ZNA u krevetu
Ilustracija, Foto: Profimedia

ISPOVEST

JA IMAM 44, A MOJ DEČKO JE 19 GODINA MLAĐI: Svi nas gledaju na ulici, a ne znaju šta on sve ZNA u krevetu

Njima razlika u godinama nije problem

Objavljeno:

Nemica po imenu Hani (44) ispričala je kako je već duže vreme sa mnogo mlađim dečkom od sebe u vezi.

– Ušavši na božićnu zabavu u kancelariju sa zgodnim muškarcem, osećala sam se neverovatno. Nisam rekla kolegama ko će mi biti “plus jedan” i mogla sam da osetim kako gledaju u nas – započela je svoju priču.

– Nasmejala sam se Timu, neverovatnom momku sa kojim sam bila – koji je 19 godina mlađi od mene. “Neka ljudi budu šokirani”, pomislila sam. Bila sam srećna. Samo nekoliko meseci ranije nisam imala interesa da se zaljubim. Nakon 13 godina braka, razvela sam se od muža 2017. godine kada sam imala 40. Njegov posao je podrazumevao da mu je karijera na prvom mestu i da godinama putujem sa njim, stavljajući svoje potrebe uvek na drugo mesto.

Ona ističe da se u svojoj domovini u Nemačkoj konačno mogla usredsrediti na sebe, svoju karijeru i zabavu. Izlazila je sa različitim mommcima, nekima koji su njenih godina, a jednom i sa 60 godina starijim čovekom!

Zatim je firma u kojoj je radila 2018. godine spojila dve svoje zgrade.

– Jednog jutra, ovaj visoki, zgodni momak u kožnoj jakni ušao je sa motociklističkom kacigom ispod ruke i pomislila sam”Vau”. Kolega mi je rekao da se zove Tim, imao je 22 godine i takođe je radio u marketingu.

– Iako sam mislila da je predivan, bio je 19 godina mlađi od mene. Te noći, međutim, Tim mi je poslao poruku. Bila sam polaskana, ali sam oklevala. Međutim, moje godine očigledno nisu bile problem za Tima. Pitao me je da izađemo na sastanak. Prijatelji su mi rekli da to uradim i na kraju sam pristala.

– Otišli smo na piće i prošetali, bilo je veoma romantično. Tim je bio neverovatno smešan i šarmantan. Imali smo toliko toga da pričamo – delili smo ljubav prema teretani i interesovanje za ishranu, imali smo slične političke stavove i voleli iste filmove. Postojala je toliko snažna fizička i mentalna privačnost da sam do kraja sastanka znala da mi se sviđa – objašnjava ona i nastavlja:

– Što se tiče seksa, u početku sam bila prilično nervozna. Delimično, zbog svog tela. Ali seks je bio odličan od početka. Većinu vremena naša razlika u godinama nije bila problem. Bilo je potpuno prirodno da provodimo vreme jedno sa drugim. Večerali bismo i otisli na žurku ili ostali zajedno. Sigurno nikada nismo sedeli razgovarali o godinama između nas, ali bilo je trenutaka kada mi je to padalo na pamet.

– Brzo sam shvatila da mogu biti istih godina kao i njegova mama, što je bio znak za uzbunu! Tim je bio neverovatan momak ali ni on ni ja nikada nismo želeli da imamo decu i na tom planu nikada nije bilo pritiska. Niko od njegovih prijatelja nije imao problem sa našim razlikama u godinama.

– Početkom januara 2019. Tim se preselio kod mene, a kada sam se krajem tog meseca preselila na Maltu zbog posla, on je pošao za mnom. Za 11 meseci provedenih tamo, niko nikada nije pomenuo naš jaz u godinama. A ako smo se ikad posvađali, radilo se o normalnim stvarima, na primer, ko treba da iznese smeće, nikada o našoj razlici u godinama – rekla je ona.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.