IMAM ODNOSE SA MUŠKARCIMA VEĆ NA PRVOM SASTANKU: Jednog od njih odvela sam do mirnog dela PLAŽE, sve zbog 1 stvari
Ilustracija, Foto: Shutterstock

PRIZNALA

IMAM ODNOSE SA MUŠKARCIMA VEĆ NA PRVOM SASTANKU: Jednog od njih odvela sam do mirnog dela PLAŽE, sve zbog 1 stvari

Čovek s kojim joj se to dogodilo radi u IT industriji, i zaglavio je u dosadnom braku, u kojem se seks događa jednom nedeljno, u isto vreme, na isti način. Hteo je malo više uzbuđenja

Objavljeno: 13:04h

Večita dilema koliko vremena je “normalno” čekati da biste prvi put imali seks s novim partnerom, i dalje nije razrešena.

Jedni su pristalice pravila od minimum tri izlaska, dok drugi tvrde da je to potpuna glupost.

Verovatno jedini pravi odgovor je da svako odlučuje šta mu odgovara, a šta ne.

Ako želite da sačekate sa prvim odnosom, i to je u redu.

Sa druge strane, Kloi (29) iz Saseksa, kaže da uvek vodi ljubav s muškarcima na prvom sastanku, i ima objašnjenje za to koje je neke oduševilo a druge šokiralo.

– Zašto da se samo družite ako ti se neko sviđa? Oboje znate da želite seks. Glupo mi je da oklevam samo zato što postoji neko “pravilo” o tome da biste morali da čekate do trećeg izlaska. Zaboravite to, život je prekratak – kaže Kloi.

Ona opisuje kako pronalazi nove partnere.

– Očigledno je da je izgled presudan, jer sigurno nećete želeti odnos s nekim ko vam se ne sviđa. Zato se povezujem samo s muškarcima koji su stvarno slatki i dok smo u kontaktu preko interneta, uvek se uverim da postoji iskra pre nego što se vidimo uživo. To znači da se do trenutka kad se stvarno lično sretnemo zaista osećam kao da nam je to treći ili četvrti dejt, jer “veza” već postoji – navodi ona.

Kloi sve svoje partnere pronalazi preko internet stranica za upoznavanje.

– Radije koristim stranice na kojima znate da će seks brzo doći na dnevni red. Oni opšti sajtovi poput Tindera, nisu mi po volji, jer na takvim stranicama se može dogoditi da se godinama dopisujete, bez akcije – tvrdi Kloi.

Poslednji “seks na prvom dejtu” imala je nedavno, u Brajtonu. Čovek s kojim joj se to dogodilo radi u IT industriji, i zaglavio je u dosadnom braku, u kojem se seks događa jednom nedeljno, u isto vreme, na isti način. Hteo je malo više uzbuđenja.

– Otišli smo na nekoliko pića, a zatim skoknuli taksijem do mirnog dela plaže gde nije bilo šanse da ne bude “vatrometa” – napominje ona i priznaje da je ove godine spavala s još pet muškaraca i to odmah nakon prvog sastanka.

Šta vi mislite o vođenju ljubavi na prvom dejtu?

(Espreso/ 24sata)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.