OVE TAKTIKE SU DUGO BILE SKRIVANE: S njima ćete OSVOJITI svaki POL, i pre nego što možete zamisliti
Ilustracija, Foto: Printscreen youtube

donosimo

OVE TAKTIKE SU DUGO BILE SKRIVANE: S njima ćete OSVOJITI svaki POL, i pre nego što možete zamisliti

Gledanje u mobilni dok ste s nekim jedan je od najjednostavnijih načina da kažete nekome da niste zainteresovani. Nađite vremena za simpatiju, gledajte ih u oči, nabacite osmeh ili im otvoreno recite što osećate

Objavljeno: 20:58h

Ponekad, koliko god pokušavali privući pažnju simpatije, čini se kao da ništa ne ide po planu. Ne plašite se, ne morate slati (ili se pretvarati da šaljete) pijane riskantne poruke, pokretati određene teme, lagano dodirivati ​​svoju simpatiju ili pokušavati naterati svoje prijatelje da vas spoje. Postoje i druge taktike koje će vam pomoći da na pravi način privučete pažnju simpatije.

1. Koketirajte i zavodite

Aplikacije za upoznavanje i društveni mediji otežavaju lično koketiranje. Pokušajte uspostaviti kontakt očima dok razgovarate i obratite pažnju na reči simpatije. Slušanje će vam pomoći da vodite normalan razgovor i pomoći će vam da saznate više o nekome ko vam je zapeo za oko. Prilikom razgovora dajte im do znanja govorom tela da im se sviđate - pažljivo ih slušajte, nabacite osmeh, gledajte ih duboko u oči i slično.

2. Nemojte biti na mobitelu

Gledanje u mobilni dok ste s nekim jedan je od najjednostavnijih načina da kažete nekome da niste zainteresovani za njega. Nemojte biti neko to ne ispušta mobilni iz ruku.

Da, možda želite odgovoriti na poruku, ali nemojte popustiti u iskušenju - umesto toga posvetite svoje vreme simpatiji (ako vam je zaista stalo da vas primeti). Primetiće da živite u ovom trenutku, a ne u trenutku koji se odvija u virtualnom svetu.

3. Nađite vremena za njih

Uvek nađemo vremena za one koje volimo. Zato predložite aktivnost koju oboje možete zajedno raditi. To će dokazati da se trudite dati im svoje vreme.

Uvek pre nego nekog pozovete van javiti će se strah od odbijanja - ali nemojte dopustiti strahu da prevlada. Uzmite stvar u svoje ruke i pozovite simpatiju van, na piće, u kino i slično. Ako se ne potrudite pokazati koliko vam je stalo možda nikada neće ni saznati.

4. Pričajte o tome

Ako vas određeni saveti obeshrabre, možda je vreme da započnete taj zastrašujući razgovor i jednostavno kažete kako se osećate. Ko zna, možda su simpatije obostrane, samo niko ne želi to reći prvi.

Glasno govoreći ono što želite ili priznati da ste razvili osećaje moglo bi pokrenuti tuđi interes, koji bi mogao procvetati u romantiku.

A ako ne dobijete reakciju koju ste želeli, onda ćete barem znati na čemu ste, piše Your Tango.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.