JEDITE OVE NAMIRNICE I VAŠ LIBIDO ĆE PODIVLJATI: Zahvaljujući NJIMA postaćete NEZASITI u krevetu
Ilustracija, Foto: Profimedia

VAŽNO

JEDITE OVE NAMIRNICE I VAŠ LIBIDO ĆE PODIVLJATI: Zahvaljujući NJIMA postaćete NEZASITI u krevetu

Ponekad je potrebno malo više podsticaja od upaljene sveće i pesme Marvina Gayea za javljanje seksualne želje

Objavljeno: 18:45h

Jedete li zdravo, to će se primetiti na vašem izgledu i raspoloženju. Isto tako, određene namirnice mogu uticati na povećanje seksualne želje.

1. Kafa

Stručnjaci preporučuju konzumaciju kafe koja može muškarcima biti od velike koristi u borbi s erektilnom disfunkcijom kada je u pitanju anksioznost zbog seksualnog odnosa. Stres i napetost mogu ostaviti traga na muškoj psihi, te su tako značajni faktori koji umanjuju seksualne aktivnosti. Kafa može pomoći ublažiti tenzije, raspršiti stres i dopustiti "koncentrisanje na posao".

2. Avokado

Ova super namirnica je bogata vitaminom E koji je takođe poznat antioksidant te vitamin B6, koji će sprečiti razvoj bolesti srca te omogućiti lakši protok krvi. Namirnica je bogata nezasićenim masnim kiselinama koje poboljšavaju rad srca, a sve što odgovara srcu i cirkulaciji. Odgovara i vašem seksualnom životu!

3. Bademi

Bademi sadrže cink i vitamin E, minerale i vitamine koji su po svemu sudeći dobri za seksualno zdravlje i reprodukciju. Selen će pomoći ako vas brine izdržljivost, a vitamin E potiče cirkulaciju. Cink je mineral koji potiče otpuštanje muškog polnog hormona i jača libido.

4. Semenke sezama

Spomenuli smo da je cink dobar za seksualno zdravlje muškarca. Cink se nalazi i u poznatom afrodizijaku kamenicama, ali kažu stručnjaci da su semenke sezama sasvim dobra zamena.

Pripremite smoothie koji čuva zdravlje creva

5. Banana

Omiljeno žuto voće sadrži bromelain, enzim koji pospešuje muški libido. Banane takođe mogu pomoći onima koji ne pucaju na "duge staze" jer kalijum i roboflavin povećavaju nivo energije i izdržljivosti.

(Espreso/ Ordinacija)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.