NIJE MOGLA PODNETI ŠTO JOJ JE VRŠNJAKINJA POSTALA MAĆEHA: Na bazenu usledila SKANDALOZNA scena
Ilustracija, Foto: Printscreen/youtube

sukob

NIJE MOGLA PODNETI ŠTO JOJ JE VRŠNJAKINJA POSTALA MAĆEHA: Na bazenu usledila SKANDALOZNA scena

Ona nije mogla da obuzda svoj bes na njen komentar

Objavljeno: 18:11h

Razvod roditelja većini padne jako teško, a neretko prava muka nastaje kada u život jednog od njih uđe nova osoba.

Takav slučaj doživela je i jedna anonimna žena (28) koja nije potpuno spremna da se suoči sa tom činjenicom i da se podredi svojoj maćehi.

Naime, kako je ispričala, njen otac (48) se oženio ženom koja ima 30 godina, dakle – samo dve više od nje. Međutim, iako zvuči poprilično čudno – njih dve se nikada nisu videle oči u oči.

Ali na kraju su naučili da žive sa tom neobičnom situacijom, sve dok se jednog dana maćeha nije našalila kako treba da je vaspita, pre nego što je dodala da je „definitivno teško odgajati troje dece sa 19 godina“.

Ona nije mogla da obuzda svoj bes na taj komentar i nasmejala se u lice drugoj ženi, a sada je porodica podeljena zbog incidenta.

Ona se požalila na Reditu i objasnila:

– Prošlog četvrtka, maćeha i ja smo otišle kod moje prijateljice, da “isprobamo” njen novi bazen. Potrudila sam se da zanemarim da mi je ona maćeha dok sam bila u društvu. Svi smo bili u bazenu i kada sam ustala da popijem piće, pitala me je da li mogu i njoj da donesem, u šali sam rekla „ ne “.Svi smo se nasmejali, a ona je rekla: “Ovo su trenuci kada poželim da mogu da te prevaspitam.” Naši prijatelji su izgledali zbunjeno, a ona je onda pomenula činjenicu da mi je maćeha.

A kako biste vi reagovali u ovoj situaciji? Pišite nam u komentarima.

(Espreso/ Miror)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.