ZBOG OVOGA SE "KAUBOJKA" SMATRA NAJBOLJOM POZOM: Evo kako da je VRHUNSKI izvedete
Ilustracija, Foto: Profimedia

paŽnja

ZBOG OVOGA SE "KAUBOJKA" SMATRA NAJBOLJOM POZOM: Evo kako da je VRHUNSKI izvedete

5 vrućih alternativa klasičnom 'jahačkom' položaju

Objavljeno: 20:34h

Ono što je lepo u tom položaju jest činjenica da same možemo kontrolisati tempo i intenzitet, pa se same 'uljuljkati' u orgazmičke sfere. Ali, mora li to uvek biti klasični položaj kaubojke? E, pa ne mora!

5 vrućih alternativa klasičnom 'jahačkom' položaju

1. Obrnuta kaubojka

Ovaj položaj muškarci vole – jer se mogu savršeno koncentrisati na tvoju pozadinu. Ako pri tome vrtiš bokovima, doći će do dodatne stimulacije klitorisa. U ovom položaju se on takođe može podignuti i obgrliti te – što seks čini dodatno intenzivnim.

2. Puno fizičkog kontakta

Umesto – kao u klasičnom položaju kaubojke – da sediš na njemu, možeš leći na njega i za vreme se*sa mu ljubiti vrat ili mu šaptati seksi reči u uvo.

3. Čučanje umesto sedenja

Umesto da sediš na njemu, možeš čučnuti i lagano pomicati telo. To je takođe jako intenzivan osećaj – a njega će pogled na tvoje telo zasigurno dodatno napaliti.

4. On sedi, ona stoji

Van iz kreveta i na stolicu! Ako sedne na rub kreveta ili fotelje, a ti se postaviš iznad njega raširenih nogu, to može biti neverovatno uzbudljivo. Pri tome on može obgrliti tvoju karlicu, pa možete pronaći zajednički ritam.

5. Pozdrav, dragi klitorisu!

Kad sediš na njemu i lagano pomičeš karlicu, a on za to vreme rukom lagano stimuliše tvoj klitoris, to je neverovatno uzbudljivo. Istovremena vaginalna i klitoralna stimulacija brzo će te odvesti do vrhunca.

(Espreso/ Miss7)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.