ŽENE, RADITE NA SVOM ZADOVOLJSTVU: 2 poze u kojima VRELA AKCIJA dostiže VRHUNAC!
Ljubav, Foto: Profimedia

ŠTA KAŽETE?

ŽENE, RADITE NA SVOM ZADOVOLJSTVU: 2 poze u kojima VRELA AKCIJA dostiže VRHUNAC!

Ove dve poze garantuju užitak ženi, mnogo veći nego u pojedinim "uobičajenim" pozama

Objavljeno: 22:56h

Žene su te koje mnogo ređe "glasno" pričaju o "onim" stvarima, a činjenica je da im je "zabava u spavaćoj sobi" jednako važna koliko i muškarcima.

Ove dve poze garantuju užitak ženi, mnogo veći nego u pojedinim "uobičajenim" pozama.

Bermudski trougao

To je verzija poze u kojoj je žena gore i koja je jedna od najboljih za lako doživljavanje orgazma. U ovoj okrenutoj pozi odlična je stimulacija G-tačke. Jedino na šta partnerka mora da pripazi je da se ne nagne previše napred jer to njemu neće biti prijatno. Kako: Muškarac ležeći na leđima prodire u partnerku koja iznad njega kleči ili čuči, okrenuta leđima. On je tokom seksa miluje po celom telu.

Sedenje na ivici

Isprobajte na kuhinjskom pultu, u kupatilu, na veš mašini... budite maštoviti. Mnogi muškarci u ovom položaju brzo dožive orgazam. Kako: Ona treba da sedi na površini koja je u visini partnerovog struka. Tako će on moći da prodre koliko god može duboko. Što su vaše noge više raširene to bolje. Možete mu obaviti noge oko struka. U ovoj pozi partnerove prepone su u direktnom kontaktu sa vaginom, čime je povećan pritisak na njenu G-tačku. Nekada je i sama promena prostora ili mesta gde vodite ljubav dovoljna da osvežite svoj seksualni život.

Bonus video:

02:56

PSIHIJATAR JOVAN MARIĆ O SEKSUALNOM ODNOSU: Primarno je UŽIVANJE, evo šta treba da stoji u PRIRUČNIKU za seks!

(Espreso / Najžena.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.