ŽELITE SREĆNU I STABILNU VEZU? Muškarci, primenite ovih 5 saveta i uživajte!
Ilustracija, Foto: Profimedia

pažnja

ŽELITE SREĆNU I STABILNU VEZU? Muškarci, primenite ovih 5 saveta i uživajte!

Pogrešno je uverenje da većinu žena usrećuju materijalne stvari i pokloni

Objavljeno:

Nekada je žene veoma lako usrećiti, ali kako godine prolaze to može biti mnogo zahtevniji posao. Ukoliko ste u stabilnoj i dugoj vezi, možete zapasti u rutinu, koja može postati dosadna, što nikako nije dobro za bilo koji odnos, posebno ljubavni.

Pogrešno je uverenje da većinu žena usrećuju materijalne stvari i pokloni, iako mali znaci pažnje s vremena na vreme nisu na odmet. Zato, ukoliko želite da svoju "bolju polovinu" instant učinite srećnom i pokažete joj da vam je stalno do nje, primenite ovih pet saveta.

Ljubav
foto: Profimedia

1. Recite joj da lepo izgleda

Iako vi to mislite, nije zgoreg s vremena na vreme svojoj partnerki i reći da lepo izgleda. Potrudite se oko komplimenta, primetite da joj lepo stoji nova frizura ili novi komad odeće.

Ovo je i najčešća stvar koju partneri u vezi zameraju jedno drugome, da se osećaju nevidljivo. Gore od toga je da se partnerka u vezi oseća kao da je uzimate zdravo za gotovo.

Odvojite vreme da se zagledate u svoju bolju polovinu, ako pomenete i najmanju, naizgled beznačajnu sitnicu, ona će biti zadovoljna iako to možda neće odmah pokazati.

2. Odvojite vreme jedno za drugo

Mnogi parovi, kada razgovaraju o svojoj vezi, obećavaju jedno drugom da će odvojiti vreme za svoju vezu. Čak i ako se dogovore oko toga, uglavnom je žena ta koja pravi planove, utvrđuje datume, događaje i mesta i organizuje čuvanje dece.

Zato vi budite taj koji će inicirati odlazak na večeru, a istovemeno se potruditi da nađe nekoga ko će pripaziti na decu, odabrati mesto i vreme. Još bolje od toga je produženi vikend samo za vas dvoje.

To će veoma usrećiti vašu partnerku.

Ljubav
foto: Profimedia

3. Preuzmite neke obaveze na sebe

Na ženama je danas veliki broj obaveza. Osim toga što vode računa o domaćinstvu i deci, one su i zaposlene i vode računa o svojoj karijeri. Preuzmite neku obavezu vezanu za domaćinstvo ili decu na sebe.

Iznenadite je odlaskom u nabavku bez nje ili spiska koji ona mora da napravi.

One će to zaista umeti da cene.

4. Kupite joj neku sitnicu

Da li je to buket cveća, omiljeni ruž za usne ili sladoled, ženu će obradovati mali znak pažnje i to da ste primetili šta voli.

Važnije od samo poklona je gest darivanja, što će joj pokazati da se trudite i mislite na nju.

5. Zagrlite je

Kada su uznemirene ili se susreću sa određenim situacijama i problemima, nešto što odmah možete učiniti je da je zagrlite. Na taj način ćete joj pokazati da ste tu za nju i da ćete zajedno rešiti izazov.

Zagrljaji su ključni za održavanje veze, pa i oni mali, kratki od desetak sekundi svakodnevno, kažu stručnjaci.

U zagrljaju se ljudi osećaju sigurnim i da nisu sami.

(Espreso / Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media