PRVI SASTANAK JE VEOMA VAŽAN ŽENAMA: Bitne su im 3 stvari, MUŠKARCI, OBRATITE PAŽNJU
Ilustracija, Foto: Profimedia

ZABAVLJANJE

PRVI SASTANAK JE VEOMA VAŽAN ŽENAMA: Bitne su im 3 stvari, MUŠKARCI, OBRATITE PAŽNJU

Ljubavni sastanak ume da bude napet sam po sebi, pa ga ne bi trebalo dodatno komplikovati

Objavljeno:

Za lepši pol prvi sastanak je veoma važan, a utisak koji muškarac ostavi na ženu je u većini slučajeva njoj i najbitniji. Na osnovu utiska koji stekne na prvom sastanku žena donosi zaključak o muškarcu kao o osobi i o tome kako izgleda zabavljati se sa njim.

Zato je veoma bitno da se muškarac predstavi u najboljem svetlu prilikom prvog susreta.

Žena će odmah primetiti ove tri stvari, na osnovu kojih će odlučiti da li će sa tim muškarcem otići i na drugi sastanak.

Afera, Ljubav
foto: Profimedia

1. Maniri

Iako je fizički izgled nešto što nas prvo privuče kod nekoga, nije sve u tome. Ne kaže se bez razloga da je lepota u oku posmatrača. Ljudi koji na prvi pogled izgledaju lepo mogu nam postati veoma ružni kada ih malo bolje upoznamo, dok neke osobe za koje bismo rekli da su prosečnog izgleda, čine nam se najlepšima na svetu.

Žena neće očekivati da joj donesete 101 ružu i naručite najskuplje piće, već će vas smatrati gospodinom ukoliko joj otvorite vrata, ponudite svoju jaknu i otpratite do kuće.

2. Higijena

Svaka dama voli kada njen muškarac brine o izgledu i kad vodi računa o sebi. Uostalom, niko ne voli da pored sebe ima neurednu osobu.

Ono na što žene posebno obraćaju pažnju je miris - veoma im je važno da muškarac lepo i muževno miriše. Ali, nije miris jedino što će žena primetiti, već i uredni nokti, frizura i čista odeća.

Ljubav
foto: Profimedia

3. Ponašanje prema konobaru

Lepo ponašanje u restoranu jedan je od osnovnih pravila bontona. To je idealna prilika da kao muškarac pokažete sve lepe manire koje posedujete.

Ako se muškarac prema konobaru odnosi "s visine", to ponašanje sasvim sigurno neće naići na odobravanje žena.

(Espreso / Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media