SPAVALA SA KONOBAROM NA VENČANJU ROĐENOG BRATA: Muž ni nenaslućuje SRAMOTU
Ilustracija, Foto: Profimedia

DILEMA

SPAVALA SA KONOBAROM NA VENČANJU ROĐENOG BRATA: Muž ni nenaslućuje SRAMOTU

Iako je bila šokirana onime što vidi, odlučila je da drži jezik za zubima, i nikome ne kaže šta se dogodilo. Nadala se da će joj s vremenom biti lakše čuvati tajnu, ali postaje sve teže i teže...

Objavljeno:

Moja udata nećakinja imala je seks s konobarom na venčanju svog brata, ali njen suprug je tako divan čovek da se pitam trebam li mu reći istinu - napisala je jedna žena za The Sun.

"Ona je bila deveruša na venčanju pa sam ja pomagala njenom suprugu oko njihove dece. On je često poslovnim putovanjima, pa se nećakinja počela osećati kao slobodna žena - to ju je i dovelo do velike pogreške koju je napravila."

Tokom venčanja, uhvatila ju je kako se seksa s konobarom u sobi za zaposlenike. Iako je bila šokirana onime što vidi, odlučila je da drži jezik za zubima, i nikome ne kaže šta se dogodilo. Nadala se da će joj s vremenom biti lakše čuvati tajnu, ali kada vidi koliko je njen suprug zaljubljen u nju i srećan, postane joj sve teže. Sada pita stručnjakinju treba li reći istinu ili sve zaboraviti.

"Vaša se nećakinja ponela užasno, a kako se oseća povodom toga zavisi o njenom karakteru. Ako je inače takva, to joj je uredu, ali ako nije verovatno se grize zbog pogreške. Možda je priznala mužu, možda nije. Ali ako jest, nastavili su dalje, što je najbolji ishod za njihovo dvoje dece. Da mu kažete istinu, verovatno biste ga samo dodatno povredili. Najbolje je ne otkrivati, ali pogledajte zašto vas ovo toliko smeta.

Jeste li ljubomorni na svoju nećakinju? Odgovor na to pronaći ćete u usredsređenosti na vlastiti život", odgovorila joj je Deidre.

(Espreso/ The sun)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.