U VEZI SA OŽENJENIM: "Ne tušira se nakon SE*SA da ŽENA ne primeti"
Ilustracija, Foto: Screenshot

ispovest

U VEZI SA OŽENJENIM: "Ne tušira se nakon SE*SA da ŽENA ne primeti"

Zaljubila sam se u tog muškarca – premda mi u glavi često zvoni 'kako to nije u redu i kako neće ići'

Objavljeno:

Nina* (28, ime je promenjeno) ima aferu s oženjenim muškarcem koji ima decu. Upoznali su se na poslu: smatrala ga je privlačnim čim ga je ugledala – a i on nju. Na jednom izletu su se poljubili – i od tada su u tajnoj vezi.

Nina zna da on kod kuće ima ženu i decu. Ponekad može zažmuriti, a ponekad i ne: Kad je kod mene, zaboravimo na sve oko sebe „Znam da sam žena koju mrze druge žene. Jer ja sam žena koja uništava porodicu - jer spavam s oženjenim muškarcem. Ali, šta da kažem? To nisam birala. Zaljubila sam se u tog muškarca – premda mi u glavi često zvoni 'kako to nije u redu i kako neće ići'.

Nalazimo se uglavnom dva do tri puta nedeljno kod mene. On kaže kući da je otišao s ekipom na piće ili kako mora duže ostati na poslu. Kad je kod mene, zaboravimo na sve oko sebe, ležimo u krevetu, mazimo se, razgovaramo i seksamo se. Pri tome moram paziti da ne ostavim neki trag – ogrebotinu, ruž za usne, masnicu. I ne smem imati parfem na sebi, jer to žene odmah primete. A ni on se ne tušira nakon seksa, jer to bi bilo previše očito – ko dolazi kući iz birtije ili s posla sveže istuširan?!

Ne možeš isključiti osećaje. Kad je kod mene, sve je predivno. Međutim, znam da će otići kući i zaspati pored druge. Da će ga ujutro probuditi deca te će sedeti za stolom sa svojom suprugom i doručkovati. To me boli – i zbog toga ne pokušavam misliti o tome. Ako neko misli kako je lako u aferi isključiti osećaje, grdno se vara. Uvek pomalo boli. U dubini sebe sam svesna kako on nikad neće napustiti svoju porodicu. To znam od prvog dana – a opet ne mogu maknuti ruke s njega! Zbog toga takođe znam da ovo neće dugo trajati. Moraću povući kočnicu kad će početi previše boleti. Do tada ću nastaviti – kao žena koju mrze druge žene!“

(Espreso/ Miss7.24sata)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media