OVO JE NAJBIZARNIJI RITUAL PRVE BRAČNE NOĆI: Ne biste verovali šta rade sa POSTELJINOM, i mladoženja ostao ŠOKIRAN
Ilustracija, Foto: Facebook printscreen

neverovatno

OVO JE NAJBIZARNIJI RITUAL PRVE BRAČNE NOĆI: Ne biste verovali šta rade sa POSTELJINOM, i mladoženja ostao ŠOKIRAN

Kada mladenci prvi put konzumiraju, porodica mlade bi trebala čekati ispred vrata spavaće sobe, a zatim bi se nakon toga deo posteljine na kojoj su konzumirali brak odrezao i sašio u tepih

Objavljeno: 11:18h

Muškarac je ostao užasnut i zbunjen nakon što je saznao za bizaran ritual prve bračne noći. Naime, njegova buduća supruga je rekla da njena porodica želi biti deo nje.

Tačnije, kada mladenci prvi put konzumiraju brak prve bračne noći, porodica mlade čeka ispred vrata spavaće sobe, a zatim se nakon toga deo posteljine na kojoj su konzumirali brak odreže i sašije u tapiseriju koja je u porodici već generacijama.

Ritual je svetu otkrio 23-godišnjak na Redditu koji je ljude na toj mreži upitao treba li to učiniti ili reći ne i rizikovati razočaranje poodice svoje buduće žene.

- Nešto čudno što sam primetio otkad smo se ja i moja devojka zaručili, a to je da se rođaci moje zaručnice ponekad šale na račun naše bračne noći. Čudno mi je što se šale na tu temu jer sam prilično siguran da je njena porodica svesna da smo već spavali skupa pošto delimo krevet na svim prazničnim okupljanjima i odmorima. Pre nekoliko noći razgovarali smo o planovima za venčanje i razmišljali o mestima na koja ćemo otići na medeni mjesec. Moja djevojka i ja razmišljali smo o raznim idejama kad mi je rekla da nam nećemo odmah trebati - napisao je u objavi na Redditu.

Kad sam je upitao zašto, objasnila je da želi ostati u kući svojih roditelja prve bračne noći, a objasnila mi je i zašto: 'Muž i žena zajedno ulaze u glavnu spavaću sobu i trebali bi 'konzumirati' brak. Ostatak porodice čeka ispred vrata kako bi im mogli zapljeskati i veseliti se kad izađu. Zatim se komad posteljine odreže i sašije u veliku tapiseriju koju poseduje majka moje devojke - objasnio je.

Dodao je da je njegova verenica videla na njemu da nije baš srećan zbog toga te mu je brzo rekla da 'ne moraju tamo konzumirati brak ako mu je neugodno i da se mogu samo pretvarati'.

Iako je ovaj mladić želeo istaknuti da ne želi to raditi, isto tako je rekao da ne želi naljutiti porodicu svoje deevojke.

- Mislim da je moja verenica slala poruke svojoj porodici i o ovom razgovor jer sam primio poruku od njene majke u kojoj je pisalo da 'još ne razumem važnost porodice i tradicije i da ova vrsta tradicije postoji duže nego što sam ja živ' - nastavio je.

Većina ljudi koji su komentarisali objavu su rekli da mora 'stati na loptu' što se tiče ove situacije.

Jedan od komentara je glasio: 'Ako sad pristanete na ovo, to će biti samo početak. Možete očekivati ​​stalnu borbu oko granica...'.

U drugom je pak pisalo: 'Ili se čvrsto oduprite tome ili se naviknite na to da vam diktiraju tradicije'.

Međutim, neki su rekli da bi on trebao dovesti ovu tradicionalnu atmosferu do krajnjih granica, te mu savetovali sledeće: 'Recite im da ćete to učiniti, u zamenu za miraz od 100 goveda, belog konja i deo obradive zemlje'.

Zvuči kao pošten dogovor, piše LADbible.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.