OTKRIVAMO 5 NEOČEKIVANIH I NEZAMISLIVIH VRELIH ZONA KOJE ŽENE VODE U EKSTAZU: Nisu samo FETIŠI
Ilustracija, Foto: Profimedia

da li su vam poznate?

OTKRIVAMO 5 NEOČEKIVANIH I NEZAMISLIVIH VRELIH ZONA KOJE ŽENE VODE U EKSTAZU: Nisu samo FETIŠI

Stručnjakinja za seks i veze, Anabelle Knight, objasnila je pet neočekivanih erogenih zona

Objavljeno: 23:08h

Verovatno svi mogu nabrojati najčešće erogene zone, ali postoje i one koje nisu toliko očite. Stručnjakinja za seks i veze, Anabelle Knight, objasnila je pet neočekivanih erogenih zona:

Vrh glave

Prepuno živčanih završetaka, vrh glave je jedan od najboljih nepoznatih erogenih zona. Neka vam ga partner vršcima prstiju lagano masira, a vi se prepustite uživanju.

Zglobovi

Ovde nas retko dodiruju, tako da zglobovi sadrže određen nivo tabua. Ona su takođe 'na putu' prema intimnijim delovima tela pa i to pridonosi uzbuđenju. Po zglobovim možete lagano, kružnim pokretima prelaziti prstom.

Kolena

Radi se o području iza kolena, baš na pregibu noge, gde je nešto mekša koža. To je takođe mesto koje nam drugi retko dodiruju, što znači da osetimo mali nalet uzbuđenja kada nas tamo neko dotakne.

Takođe, tamo je i puno živaca, što znači da se radi o iznimno osetljivom području. I ovde dobro funkcionišu lagani dodiri.

Prsti na nogama

Mnogi ljudi zaziru od diranja stopala, ali nožni prsti nisu samo za ljude s fetišem, zapravo mogu biti izuzetno seksi mesto za početak predigre. Iako su neki škakljivi već i najmanji dodir, mnogi uživaju kad im se liže, siše ili gladi nožne prste.

Stomak

Stomak je blizu vaše glavne erogene zone, pa osećaj iščekivanja može biti izuzetno uzbudljiv.

Stomak je i dobro mesto za igranje temperaturom. Pokušajte u ustima držati nešto hladno ili toplo te tada ljubiti stomak partnera/ke, piše The Sun.

(Espreso/ The sun)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.