4 GODINE JE OD RODITELJA SKRIVAO DA IMA DEVOJKU I DETE: Rekao joj da NISU DOBRI ljudi, a onda je isplivala SUROVOST
Ilustracija, Foto: Profimedia

NEVEROVATNO

4 GODINE JE OD RODITELJA SKRIVAO DA IMA DEVOJKU I DETE: Rekao joj da NISU DOBRI ljudi, a onda je isplivala SUROVOST

Tvrdio mi je, kroz vezu, da njegovi roditelji nisu dobri ljudi, ali sada sam saznala pravu istinu

Objavljeno: 18:29h

Anonimna 26-godišnja devojka i njen 29-godišnji partner bili su zajedno četiri godine, a u tom periodu dobili su i sinčića.

Iako su se razišli, ostali su u korektnim odnosima, ali jedna stvar nikako joj nije bila jasna - nikada ih nije upoznao sa svojom porodicom.

- Tvrdio mi je, kroz vezu, da njegovi roditelji nisu dobri ljudi, ali sada sam saznala pravu istinu - otkrila je devojka psihoterapeutkinji Deidre koja putem portala The Sun odgovara na slične probleme i savetuje ljude.

- Istina je da oni zapravo ne znaju da mi postojimo! Da, nikada im nije rekao da ima devojku, a kamoli dete! Sada tvrdi da će nas upoznati, ali samo pod jednim uslovom - ako ga primim natrag. Mislim da to nije dobro, ni za mene ni za dete. Puno me kontrolisao i osećala sam se očajno kraj njega. Ipak, ne želim da moj sin nikada ne upozna svoju baku i tetu. Možda da uspostavim kontakt s njima bez njegovog znanja? - pitala je za savjet. Deidre joj je ukazala na to da je bivši zapravo ucenjuje što samo još jednom potvrđuje da je posesivan i da želi da je ima pod kontrolom.

- Zapitaj se koliko je pametno kontaktirati ih iza njegovih leđa. Što ako oni neće hteti imati kontakt s tobom i detetom? Izašla si iz toksične veze i trebala bi se držati podalje od toga. Fokusiraj se na svoje dete i kvalitetan odnos sa svojom rodbinom - završila je Deidre.

(Espreso/ Najžena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.