10 GODINA NISAM VODILA LJUBAV SA MUŽEM: Kada me je LJUBAVNIK 1. put dodirnuo, dogodilo se ČUDO
Devojka, Foto: Profimedia

ISKUSTVO

10 GODINA NISAM VODILA LJUBAV SA MUŽEM: Kada me je LJUBAVNIK 1. put dodirnuo, dogodilo se ČUDO

Pre nego što je našla ljubavnika, imala je nekoliko traumatičnih iskustava

Objavljeno:

– Imala sam 32 godine i bila sam 10 godina u braku kada sam doživela svoj prvi orgazam sa novim ljubavnikom – započela je svoju priču jedna Engleskinja.

Pre braka je imala nekoliko traumatičnih iskustava.

– Kada sam imala 18 godina, vodila sam ljubav sa jednim dečkom i nije mi bilo nimalo lepo jer je bio suviše grub. Svaki sledeći put bilo je još gore. Posle neverovatno bolnih iskustava, dijagnostifikovana mi je endometrioza.

– To je poremećaj kod kojeg tkiva koja obično prekrivaju unutrašnjost materice, počinju da rastu izvan nje. Od tada sam se toliko plašila bola, da nikako nisam mogla da se opustim kad vodim ljubav.

Stupila je u brak kad je imala 21 godinu, a njen suprug pre toga nikada nije vodio ljubav ni sa jednom ženom.

– Suprug nikada nije bio preterano senzualan. Ali to mi nije smetalo jer nisam bila ni ja. Stidela sam se svog tela. On je uvek doživljavao vrhunac posle samo nekoliko minuta, a mene nikada nije privlačila mastrurbacija.

Ubrzo su dobili decu, a vremenom je između njih nestala privlačnost. Posle operacije u kojoj joj je uklonjena materica, predložila je mužu da vode ljubav tri puta nedeljno, a on ju je ismejao.

Ubrzo se upoznala sa novim prijateljima u dramskoj grupi koju je posećaivala, a jedan muškarac, koji joj je kasnije postao ljubavnik, posebno ju je privukao.

– Otkrila sam mu da me muž nije dotakao 10 godina, a on mi je rekao da nije normalan jer sam predivna. Bilo mi je teško da mu poverujem. Poverila sam mu se i da sa mojim telom nešto nije u redu i da nisam sposobna da doživim orgazam.

– Bila sam užasno nervozna jer deset godina nisam imala nikakvu vrstu seksualnog odnosa. Ali, on je to shvatio i išao je polako. Kada je počeo da mi pruža oralni seks, shvatio je da nikada nisam doživela nešto slično. Zatim je u jednom trenutku prstima ušao u mene i ubrzao ritam. Tada se to desilo. Nije bilo vatrometa, ali ja sam zaista doživela orgazam. Kada sam posle toga počela da plačem, držao me je u zagrljaju i mazio – završila je svoju priču.

Bonus video:

01:04

ESPRESO ANKETA: Koji je vaš stav po pitanju vakcinacije?

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.