SKANDALOZNO! TRUDNU SUPRUGU PREVARIO SA KOLEGINICOM, PA SE OBRUŠIO NA NJU: Za sve okrivio ŽENU i KĆER
Foto: Profimedia

da li je realan?

SKANDALOZNO! TRUDNU SUPRUGU PREVARIO SA KOLEGINICOM, PA SE OBRUŠIO NA NJU: Za sve okrivio ŽENU i KĆER

Primetila je da je njen suprug provodio puno vremena sa svojom kolegicom s posla. Mesecima mu je govorila da se ne oseća prijatno zbog njihove veze

Objavljeno:

Jedna supruga otkrila je da je prevarena od strane svog supruga i to, ni više ni manje, sa poslovnom koleginicom. Zamerala mu je što je provodio veći deo dana sa njom nego sa suprugom, poručivši da se ne oseća prijatno zbog svega toga. “Osećala sam se ljubomorno i nesigurno bez razloga. Tada sam bila trudna pa sam se već osećala nesigurno. Nisam htela biti supruga koja kontroliše svog supružnika pa sam ostavila to na miru”, objasnila je.

Međutim, četiri meseca nakon što je rodila devojčicu, saznala je da je njen suprug zapravo sve vreme spavao s kolegicom. I ona se suočila s njim oko toga, ali zbog njegovih razloga za varanjem postala je još više razočarana, kako piše The Sun.

"Rekao je da je to zato što je naša beba delila krevet s nama pa me nije uspeo toliko 'maziti'. Rekao je da sam umorna zbog deteta i da ne želim gledati televiziju s njim. Jednostavno ne mogu preboleti koliko su mu razlozi glupi. Toliko dugo me gnjavio i lagao u lice, a sve je bilo gubljenje vremena. Želim se rastati, ali ne mogu finansijski to priuštiti. Napustila sam posao kako bih bila s detetom. On je bio taj koji je želio da zatrudnim. Naša kći zaslužuje bolje”, zaključila je.

Korisnici Redita bili su šokirani i ogorčeni ponašanjem njenog supruga tokom trudnoće, ali i besni zbog njegovih opravdanja afere.

"Ništa se neće promeniti dok se ne promene njegovi razlozi varanja. To nisu valjani razlozi za varanje” komentarisao je jedan korisnik, dok se jedna korisnica složila: "Postoje samo dva razloga. Zato što je to želeo. Zato što je mogao."

(Espreso/ The sun)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.