ZAČINITE PREDIGRU SA OVIH 5 STVARI: I vaš partner će vam biti ZAUVEK ZAHVALAN
Foto: Profimedia

isprobajte

ZAČINITE PREDIGRU SA OVIH 5 STVARI: I vaš partner će vam biti ZAUVEK ZAHVALAN

Predigra bi trebalo da bude sastavni deo se*sa. Se*s nije samo čin čin kao takav, već celokupni proces uzbuđivanja koji polakom gradacijom dolazi do vrhunca

Objavljeno: 21:28h

Mnogim ljudima, a naročito ženama, potrebna je duga i temeljna priprema za taj ključni deo, tokom kojeg će se oni maksimalno uzbuditi.

Iskoristite ogledalo

Gotovo svi mi u svojoj spavaćoj sobi imamo ogledalo, a sada je vreme i da ga iskoristite za vruću predigru. Neka vaš partner stane ispred ogledala, a onda se vi pojavite i zavodite ga tako što će vaš gledati vaš odraz u ogledalu. Kleknite na kolena i pružite mu oralni se*s dok on sve to gleda. Budite sigurni da će dugo pamtiti taj doživljaj.

Maskirajte se

Nabacite neki se*si kostim i priredite svom dragom fantaziju na javi. Kostimiranje omogućava da se osećamo kao druga osoba, te da ispoljimo tajne želje i strasti koje se možda ne bismo usudili da izrazimo u bilo kojoj prilici. Jednostavno stavite periku ili masku preko očiju i to će već biti dovoljno da se osećate drugačije i više se*si.

Vruće igrice u javnosti

Se*sualno igranje i uzbuđivanje u javnosti ne znači nužno se*s u haustoru ili pak u wc-u kafića. Dovoljno je da se vi i vaš partner diskretno provocirate i pritom pazite da vas niko ne vidi. Dodirujte se ispod stola ili se pak senzualno gledajte. Čak i najneviniji dodir u javnosti može da postane uzbudljiv.

Istražite erogene zone

Svi znamo da su bradavice, vrat i genitalije erogene zone na telu, ali postoje i mnoga druga mesta koja garantuju puno užitka ako im pružimo malo više pažnje. Recimo, muški stomak je veoma osetljiv, naročito u predelu od pupka do pubične kosti. Prelazite nežno niz tu zonu prstima ili jezikom i čekajte da se vaš partner uzbudi. Nemojte zaboraviti da i oni delovi tela koji nemaju veze sa se*som mogu da budu vrlo erotični i osetljivi kad ih stimuliše neko drugi.

Oralni se*s uz mehuriće

Otvorite bocu penušavog pića i otpijte gutljaj, a potom pružite partneru oralni se*s dok vam u ustima bujaju mehurići. To će stvoriti neviđenu senzaciju na njegovom polnom organu. Isto tako, u ustima možete da držite kockicu leda i prelazite njome po njegovom telu dok se ne otopi, a još jedna ideja je i da neposredno pre se*sa operete zube s pastom za zube, s ukusom mentola. Osećaj hlađenja na koži, dok ga ljubite izludeće ga.

(Espreso/ Žena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.