60-GODIŠNJAKINJA IMA LUDI SE*S SA MUŽEM: Već joj je povredio leđa i kukove, ali NE ODUSTAJU!
Foto: Printscreen7Facebook

neverovatno

60-GODIŠNJAKINJA IMA LUDI SE*S SA MUŽEM: Već joj je povredio leđa i kukove, ali NE ODUSTAJU!

Nikad nisam doživela nešto takvo s muškarcem. Počeli bismo ujutro, uzimali male pauze, i tako dok se nije smračilo

Objavljeno:

Sian Davies (62) je penzionisana učiteljica iz Velike Britanije, majka petero djece i baka šestero unučadi, a bivšeg policajca Davida Jonesa (63), upoznala je u grupi za podršku ožalošćenima u aprilu 2016, godinu dana nakon što su oboje izgubili partnere zbog raka. I on ima petero dece.

Dva meseca kasnije su počeli izlaziti, a kad su stvari postale vrlo intimne, Sian se šokirala - shvatila je da je David neumorni maratonac kad je vođenje ljubavi u pitanju, bez problema može izdržati pet sati.

- Prve godine seks je trajao do pet sati, a prvih nekoliko puta bile su to celodnevne sesije. Nikad nisam doživela nešto takvo s muškarcem. Počeli bismo ujutro, uzimali male pauze, i tako dok se nije smračilo. Redovno smo kasnili na dogovore, a ja nisam mogla nikome reći pravi razlog pa sam izmislila da smo zaboravili na to - ispričala je.

- Da vam budem iskrena, to je pravi maraton. Imam problem s jednim kolenom i kad se strast rasplamsa, to postaje agonija, bez obzira u kojoj pozi se nađemo. Nije važno u koji položaj uđem, to je agonija. I moji bokovi trpe - požalila se novinarima The Sun-a.

- Povredila sam i desnu ruku od naprezanja, ali o tome mi je previše neugodno govoriti. Kad doživim orgazam, znam razmišljati: 'Koliko još?'. Misli mi počnu lutati zbog čega se osećam pomalo loše - dodala je.

Kaže da su ona i David jako zaljubljeni jedno u drugo i jako su se povezali nakon što su oboje izgubili supružnike.

- Nakon pet godina koje smo proveli zajedno, tokom kojih smo se uglavnom svaki dan seksali, sada sam mnogo čvršća i mogu reći Davidu kada je mi je previše. On ponekad može doživeti orgazam nakon pola sata, ali katkad to traje i traje - rekla je.

Pokušaće te maratonske sesije skratiti na sat vremena.

- Sve smo stariji pa moram biti oprezna, ne želim da mi se povrede pogoršaju. Da se razumemo, on je fantastičan ljubavnik pa se ne mogu previše žaliti. Vrlo je pažljiv i brižan. Ako mu kažem da je dosta, nije uporan da nastavi - ispričala je ova žena.

- Svima koji žele da im partner to može dugo raditi rekla bih: 'Pazite što želite!’. Meni bi bilo idealno najviše 15 do 20 minuta, uključujući pet do deset minuta predigre. To je najbolji deo - dodala je.

Dok je ona pričala David ju je posmatrao s laganim osmehom pa se i on uključio u razgovor.

- Ne vidim smisao raditi to na brzaka. Radije odvojim vreme i uživam u celom iskustvu. Za mene je idealno vreme sat do sat i po. Ali ako Sian kaže: 'Ne mogu više', tad stanemo. Ne ljutim se jer uvek možemo pokušati ponovo sutra - prokomentarisao je.

(Espreso/ The sun)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.