PAŽNJA! Počeo je Merkur u Devici, evo šta DONOSI svakom znaku pojedinačno!
Foto: Profimedia

SAZNAJEMO

PAŽNJA! Počeo je Merkur u Devici, evo šta DONOSI svakom znaku pojedinačno!

Merkur se sjajno oseća u znaku svoje egzaltacije u Devici i tu donosi mnoge korisne stvari

Objavljeno:

Merkur menja znak i to je uvek važno u astrološkom smislu jer se menja energija komunikacije, logike i razmišljanja na svakodnevnom nivou.

Merkur se sjajno oseća u znaku svoje egzaltacije u Devici i tu donosi mnoge korisne stvari.

OVAN

Merkur vam u u ovom periodu pre svega donosi bolju organizaciju na poslu. Bićete efikasniji i produktivniji a komunikacija sa poslovnim saradnicima će biti na boljem nivou. Obzirom da će tranzitni Merkur pojačati vašu volju za perfekcijom, istovremno će vam otežati završetak jednog projekta. Pripazite na svoje zdravlje, jer manji problemi mogu dovesti do oslabljenog imuniteta.

BIK

Ako ste želeli da ubedite poslovne saradnike u svoj stavove i načine poslovanja, sada je odličan period da to i uradite. Mnogi će uvažiti vaše mišljenje. Međutim, vaš fokus će biti na deci i na njihovim pokušajima da saznaju nešto novo ili nauče neku novu disciplinu. Tu ste vi da im date jak vetar u leđa i da ih dobro podržite.Ovo nije vreme samo dobrih planova i ideja već i praktične primene mnogih motivacionih poslova. Mnogi Bikovi mogu započeti neki hobi koji će brzo prerasti u dobar izvor prihoda.

BLIZANCI

Odličan period da ugostite svog vladara u polju doma i privatnog posla. Zato ćete imati uspeha ako se bavite privatnim biznisom, ili ako želite da napravite veću i bolju udobnost u domu. Nije nemoguće da uložite novac u nekeretnine i tako poboljšate svoje investicije. Imaćete punu podršku porodice, pa će vam to doprineti u proširenju biznisa. Intelektualan rad donosi novac.

RAK

Ovo je dodatni motor na vašem polju komunikacije. Zato očekujte više druženja, razmene mišljenja i dobrih saveta. Ako se bavite marketingom ili novinarstvom, imate odličan period u kome ističete svoje poslovne veštine. Nadajte se dobrom intezitetu na svim poljima komunikacije i druženja.

LAV

Vi se u ovom periodu prebrojavate i sabirate. Naravno, odlične su prilike i šanse da je vaše finasijsko leto veoma dobro. Zato imate period izobilja i dobrih ekonomskih prilika.Vaši izvori zarade se umnožavaju i vi ste u ovom periodu veoma zadovoljni svojim finasijama. Nije nemoguće da planirate dugoročna ulaganja koja će vam se opet isplatiti. Kada je novac tu onda je i porodica veoma zadovoljna.

DEVICA

Polako ste ste se pribilžavali dobrom periodu i sada je on tu na vašim vratima. Trud koji ste uložili sada dolazi na naplatu pa će vaši poslovi, ali i karijera krenuti sigurnom uzlaznom putanjom. Posebna energija na polju posla i karijere donosi vam uvažavanje, pa čak i proširenje poslovnih projekata. Otvoreni ste za saradnju koja neće izostati.

VAGA

Merkur je vaša prijateljska planeta i može vam doneti boljitak na poslu, ali i u učenju. Zato će studenti imati više uspeha u edukaciji i polaganju ispita. Tokom ovog tanzita Merkura kroz znak Device možete imati dosta uspeha u saradnji sa strancima. Iskoristite to i napravite dobru poslovnu priču. Takođe, možete usmeriti svoj novac u neka dugoročna ulaganja.

ŠKORPIJA

Vi najviše volite kada vam novac dolazi sa više strana, a to će vam tranzit Merkura i omogućiti. Dobre poslovne prilike i šanse vas neće mimoići. Odličan podsticaj u poslovima doneće vam dobre prihode. Povećanje produktivnosti i prihoda su vaš fokus tokom ovog perioda.

STRELAC

Nekako sve dolazi na svoje mesto. Zato ćete imati dovoljno samopouzdanja da ostvarite sve poslovne zadatke. Mnogi poslovi koje ste završili i zaboravili na njih sada će vam uvećati šanse za bolje prihode. Ovo je period koji će pojačati i ojačati vaš profesionalni život.

JARAC

Merkur donosi dobre stvari i kod vas, ali na početku tranzita možete imati nesuglasice sa porodicom i emotivnim partnerom. Budite oprezniji u komunikaciji da biste izbegli sukobe koji vas vode u pravi rat na radnom mestu.

VODOLIJA

Tranzitni Merkur donosi vam darove u kapitalu, nasledstvu, novcu ili nepokretnoj imovini. Zato možete tokom ovog perioda dobiti poveću svotu novca. Pojačani emotivni susreti sa voljenom osobom neće vas ostaviti ravnodušnim. Imate svu priliku da uđete u emotivnu vezu punu naboja i emocija.

RIBE

Merkururov tranzit kroz znak Device donosi vam bolju komunikciju sa partnerom. Vaše razumevanje raste i to će vam pomoći da izgradite bolji odnos ako ste u dugoj vezi, ili braku. Možete očekivati puno podrške od porodice i prijatelja. Zato ćete lakše rešavati pojedine probleme kojih će naravno biti.

(Espreso/ Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.