SAZNALA DA JE PREVARENA JER JE NJEN DEČKO RADIO 1 NEOČEKIVANU STVAR: Uključile se i druge žene
Foto: Printscreen/Tiktok

POZNATO?

SAZNALA DA JE PREVARENA JER JE NJEN DEČKO RADIO 1 NEOČEKIVANU STVAR: Uključile se i druge žene

Nakon što je Diana na TikToku otkrila zbog kojih novih navika je ulovila svog dečka u preljubi, i druge žene su u komentarima ispričale kako su se njihovi partneri promenili dok su varali

Objavljeno:

Diana, osnivačica kozmetičkog brenda Soapsterz, u videu na TikToku otkrila je neobičnu stvar koju je njen partner počeo raditi zbog čega je saznala da ju vara.

- Ono na što morate obratiti pažnju je ako počne odlaziti u kupatilo malo češće nego što to obično čini, pogotovo ako pojača zvuk na telefonu skroz do kraja i počne se smejati kao da stvarno nešto gleda. Ali on zapravo šalje poruke ostalim devojkama i govori im da radi drugu smenu te da će im poslati poruku čim bude mogao. Takođe, ako počne češće odlaziti u kupatilo kada zajedno odete u restoran ili na slična mesta - rekla je u videu.

Ovaj video je pokrenuo lavinu komentara pa su se tako i druge žene počele javljati kako bi otkrile stvari koje su primetile da su njihovi bivši partneri počeli raditi kada su ih varali.

Jedna od njih otkrila je da bi njen suprug počeo nasumično spavati na kauču, dok je druga rekla da je primetila da stvari nisu kao i inače kad je njen partner zaključao vrata iza sebe.

Treća je komentarisala da bi muškarac mogao varati kada počne dopuštati ženi da sve plaća ili ako izlazi vani pušiti pa ga nema sat ili dva.

Jednostavno, bilo kakve promene u rutini mogu biti vrlo sumnjive, piše The Sun.

(Espreso, The sun)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.