ŽENE RADE STVARI KOJE MUŠKARCE IZLUĐUJU: Na 2 su posebno osetljivi!
Ilustracija, Foto: Profimedia

obratite pažnju

ŽENE RADE STVARI KOJE MUŠKARCE IZLUĐUJU: Na 2 su posebno osetljivi!

Dokaz da se muški i ženski mozak razlikuju, jeste i lista stvari koje žene rade, a koje su muškarcima potpuno nejasne i nepodnošljive

Objavljeno:

Već odavno se zna da muškarce ne privlače baš sve stvari koje žene rade. Čak i da je u pitanju najlepša i najpametnija žena na svetu, postoji određeno žensko ponašanje i navike koje muškarci jednostavno ne mogu da podnesu.

Dokaz da se muški i ženski mozak razlikuju, jeste i lista stvari koje žene rade, a koje su muškarcima potpuno nejasne i nepodnošljive.

Rasprava, Svađa
foto: Profimedia

1. Žene koje intimne stvari prepričavaju drugarici

Iako vam ne mogu i ne treba da brane da imate blizak odnos sa vašom najboljom prijateljicom, muškarci nikad neće prihvatiti da vaše intimne stvari i tajne zna neka treća osoba.

Oni smatraju da bi ipak nešto trebalo da zadržite isključivo između vas dvoje, baš kao što ni oni svojim najboljim prijateljima ne iznose na tacni sve detalje iz vaše spavaće sobe.

Svađa, Par, Muž i žena
foto: Profimedia

2. Kada su negativne

Svako voli da pored sebe ima osobu koja je opuštena i pozitivna. Ako se stalno žalite na nešto, prigovarate, mnogo razmišljate, misliće da ste slabe, a to će početi da negativno deluje na njega. Nijedan muškarac ne želi pored sebe ženu koja će ga činiti nesrećnim i nezadovoljnim.

3. Ponižavanje pred prijateljima

Slušanje kako se njihova lepša polovina žali pred drugima, za njih je neprihvaljtivo i dovodi do toga da se osećaju kao da su deca koja su nešto zgrešila. Sigurno da ni jednoj ženi takođe ne bi bilo prijatno kada bi njen partner pričao u društvu kako ona ne zna da pegla ili kuva.

Sve što vam smeta kod partnera, treba isključivo da rešite u svoja četiri zida.

4. "Sveznalice"

Kada se žena ponaša kao da uvek sve zna i da sve što vi kažete nije tačno, može da postane vrlo iritantno posle kratkog vremena. Zbog uverenosti u svoju superiornost, ona se ne ustručava da "soli pamet" svom partneru i svima drugima.

5. Žene koje žele da su uvek u centru pažnje

Ovakav tip žena koje stalno sve smišljeno rade da bi bile u centru pažnje, muškarcima uopšte nisu privlačne i deluju veštački. Isto to važi i za one koje se oblače oskudno da bi privukle pažnju.

6. Ogovaranje

Ima ponekih muškaraca koji ogovaraju, ali im to nije duševna hrana, kao što je nekim ženama. Ogovaranje i spletkarenje, provodadžisanje, davanje ljubavnih saveta i slične aktivnosti same po sebi su loše prvenstveno za onog ko se njima bavi, a čak i iz najbolje namere mogu doneti štetu drugima.

7. Neprestana priča

Muškarci vole žene koje znaju da ih saslušaju kada im je teško. Ukoliko mu ne dozvoljavate da iskaže svoja osećanja i kaže šta ga muči, partner će u kratkom periodu početi da se "guši" vašim odnosom i postoji verovatnoća da će vas napustiti.

8. Planiranje bez pitanja

Muškarcima je kontrola veoma bitna i ne podnose kada žena planira putovanje ili vikend bez njihovog znanja. Smeta im što nemaju pravo glasa zbog čega se u vezi osećaju manje vrednim. Takav odnos mogu doživeti kao roditeljski umesto ljubavni.

Ne vole da ih se potcenjuje, stoga pre nego što im isplanirate svaki slobodan sat, pitajte ih je li to u redu i da li im odgovara vaš plan.

9. Pretvaranje

Ukoliko pokušavate da budete neko drugi, muškarac će to posle nekog vremena premetiti i samo će nestati, jer svaki muškarac pre svega želi ženu koja je svoja i prirodna. Muškarcima nisu privlačne žene koje se trude da budu nešto što nisu, jer im daju osećaj nesigurnosti.

10. Neurednost

On ne očekuje da svaki dan izgledate besprekorono, jer će vas pravi muškarac voleti i raščupanu u pidžami, ali uredni nokti, miris i lična higijena su stvari koje su veoma bitne svakom muškarcu.

(Espreso / Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.