KRIJE SRAMNE PORUKE? Sumnja da mu devojka "maže oči" varajući ga iza leđa SA NJIM!
Foto: Profimedia

nova afera?

KRIJE SRAMNE PORUKE? Sumnja da mu devojka "maže oči" varajući ga iza leđa SA NJIM!

Živi u blizini i redovno se viđaju, a takođe puno pišu. Počeo sam se brinuti da su više nego samo prijatelji i koriste prijateljstvo kao pokriće kako bi se viđali.

Objavljeno:

Savetnici Mirora požalio se muškarac smatrajući da između njegove devojke i njenog najboljeg prijatelja postoji nešto više od pukog prijateljstva.

Ističe da mu sumnju budi i činjenica da mu devojka ne dozvoljava da vidi poruke.

- Živi u blizini i redovno se viđaju, a takođe puno pišu. Ovaj tip je isto u vezi, ali nije oženjen. Ne želim izgledati paranoično, ali ona se vrlo zaštitnički odnosi prema ovom prijateljstvu, ne želi da čuje lošu reč za njega i nikad ne deli njegove poruke sa mnom.

- Počeo sam se brinuti da su više nego samo prijatelji i koriste prijateljstvo kao pokriće kako bi se viđali. Trebam li jednostavno izaći s tim i suočiti se s njom?

Savetnica Kolen Nolan odgovorila mu je:

- Samo recite nešto poput "Možda se ne brinem ni zbog čega, ali osećam se nesigurno zbog ovog prijateljstva i ne mogu da zamislim da ima nešto više od druženja jer ste vas dvoje tako bliski."

- Pogledajte što ona ima za reći, ali možda ne deli poruke s vama jer je shvatila činjenicu da ste pomalo osetljivi u vezi s prijateljstvom s ovim tipom i ne želi vam to trljati u lice. Dakle, napravite prvi korak i budite iskreni prema svojim osećajima. Ne dopustite da se stvari nakupljaju, tako da na kraju imate svađu i nemojte se izluđivati ​​brineći se o stvarima koje se možda ne dešavaju.

(Espreso, Miror)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.