INSISTIRA NA TROJCI SA SUPRUGOM I SVASTIKOM: Ako ste pomislili da ste sve čuli, varate se!
Da li je to stvarno rešenje?, Foto: Profimedia

TEŠKA SITUACIJA

INSISTIRA NA TROJCI SA SUPRUGOM I SVASTIKOM: Ako ste pomislili da ste sve čuli, varate se!

Zbog maštanja o svastici našao se u velikom problemu

Objavljeno: 10:27h

Čitatelj Mirora požalio se njihovoj saradnici o problemu s kojim se suočava. Poslušajte njegovu ispovest.

- Draga Kolen, ja sam srećno oženjen momak. Oženjen sam već 17 godina sa svojom divnom suprugom i želim da tako i ostane. Imamo sjajan seksualni život, uprkos tome što smo godinama patili od nekih zdravstvenih problema, a oboje smo u srednjim 40-ima. Volim je i ne mogu zamisliti život bez nje. Ona je moj najbolji prijatelj, moj ljubavnik, moj saputnik. Bez nje bih se verovatno smežurao i bio bedan- počeo je priču, a potom otkrio i kakvom se problemu radi:

- Ali postoji jedan problem. Moja supruga ima sestru koja je 10 godina mlađa i fizički vrlo atraktivna, iako nema osobenost moje supruge. Ona je već udata i razvedena i ima dete. Ali me seksualno privlači - to je čista požuda.

- Čak sam se i šalio sa suprugom zbog toga. Šala je bila u vezi sa trojkom, ali ona joj nije naklona, što poštujem. Oboje smo prilično konzervativni.

- Ne želim zabrljati stvari sa svojom ženom. Njena sestra ne zna da imam takve osećaje prema njoj i srećom ne živi u našoj blizini. Čini se da moju ženu ne uznemirava, ali kako da ukinem te požudne misli o svastici?- upitao je dečko.

Savetnica Mirora mu je odgovorila:

- Pa, mislim da to pokazuje da sa svojom ženom možete razgovarati o bilo čemu ako možete biti otvoreni s njom o ovome. Normalno je da druge ljude smatrate privlačnima, čak i ako ste u srećnoj vezi; važno je kako reagirujete na to. Jasno je da trojka nije put. I ne dovodite se u situaciju da ste sami sa svojom svastikom ako mislite da biste mogli doći u iskušenje da postupite prema svojim osećajima.

- Ne zvuči kao da je puno viđate zbog udaljenosti, što je dobro s obzirom na to kako se trenutno osećate. Zvuči kao da ste ovu atrakciju izgradili u svom umu i raširili je bez premca, pa je važno podsetiti se na to što je u pitanju i kakav bi bio vaš život da u njemu nema vaše supruge- poručila mu je Kolen.

Bonus video:

00:45

Espreso redakcija bira pobednika Zadruge 4!

(Espreso, Miror)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.