"IMAM 12 GODINA STARIJEG PARTNERA, SE*S JE SMEĆE, A NAKON NJEGA TEK JE NEUGODNO": Ne biste bili na njenom mestu!
Razočarana u partnera, Foto: Profimedia

PROBLEMI U KREVETU

"IMAM 12 GODINA STARIJEG PARTNERA, SE*S JE SMEĆE, A NAKON NJEGA TEK JE NEUGODNO": Ne biste bili na njenom mestu!

Požalila se na neiskusnog supruga

Objavljeno:

Žena se obratila časopisu Miror zbog problema u krevetu sa partnerom. Poslušajte njenu priču.

- Draga Colen, razvedena sam žena u kasnim 40-ima i sastala sam se sa svojim sadašnjim partnerom koji ima 52 godine pre nekoliko godina. Upoznali smo se preko prijatelja i nisam mogla da verujem,odmah smo se uklopili - on je smešan, pun ljubavi, brižan, pametan i zgodan. Ali - i to je veliko, ali - seks je smeće. Još uvek ne mogu shvatiti zašto to ne uspeva. Seksualno sam iskusnija u tome jer sam imala više partnera, dok je on imao samo dva, od kojih je jedna njegova bivša supruga s kojom je bio 20 godina -rekla je pa nastavila:

- U krevetu nema poteza i čini se da ne zna kako da me zadovolji, pa seks uvek završi u antiklimaksu (barem za mene), a takođe i prilično neugodno nakon toga. Očito je da zna da ni to nije sjajno. Ne mogu podneti pomisao da smo zajedno smeće u krevetu, jer sve ostalo u našoj vezi tako dobro funkcioniše. Nikad pre nisam imala ovaj problem sa svojim bivšim mužem ili prethodnim dečkima.

- Kao prvo, on nije čitatelj misli, pa ako vas ne zadovoljava, recite mu šta volite. Da, pomalo je nezgodno razgovarati o seksu, ali mislim da biste u vašim godinama trebali moći voditi razgovor o tome što vas uzbuđuje, a što odbija.Morate premostiti tu komunikacijsku prazninu. Razgovor o onome što volite tokom seksa može biti vrlo seksi. Što se tiče seksualne istorije vašeg partnera, to možda nije neiskustvo, ali možda su se bivšem svidele određene stvari i to je ono na njegovom repertoaru, pa on misli da će se i vama svideti- rekla je saradnica Mirora i dodala:

- Osim toga, ako je već dugo s istom ženom, možda je to problem samopouzdanja i živci dolaze u obzir. Ako veza funkcioniša na bilo koji drugi način, bila bi prava šteta kad biste odustali pre nego što ste o tome razgovarali i isprobavali nove stvari u krevetu. Ali ako seksualne hemije jednostavno nema, onda morate odlučiti je li vam veza dovoljna.

Bonus video:

00:45

Espreso redakcija bira pobednika Zadruge 4!

(Espreso, Miror)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.