RAZBIJMO ZABLUDE: 4 činjenice koje bi žene želele da muškarci znaju o njima
Ilustracija, Foto: Profimedia

Muško-Ženski odnosi

RAZBIJMO ZABLUDE: 4 činjenice koje bi žene želele da muškarci znaju o njima

Šta žene žele je verovatno jedno od pitanja koje suprotan pol najčešće sebi postavlja, a retko koji pronalazi odogovor

Objavljeno: 23:33h

Svi ljudi na svetu su različiti, kako ni svi muškarci nisu isti, tako ni sve žene nisu identične. Ipak, kada je reč o muško-ženskim odnosima, postoje neke univezralne činjenice koje većini žena smetaju.

Šta žene žele je verovatno jedno od pitanja koje suprotan pol najčešće sebi postavlja, a retko koji pronalazi odogovor.

Uistinu, to može biti i zato što im to niko nije rekao. Zato vam donosimo nekoliko stvari koje većina žena želi da njihov muškarac zna.

1. Žene i muškarci su različiti

Retko ko je u školi učio da žene imaju "komunikacioni centar" u mozgu, koji je fizički veći 2,5 puta nego kod mozga muškaraca, što im daje veću sposobnost izražavanja emocija. Muškarci i žene složiće se da razlika među njima nije samo u izgledu već i u ponašanju i navikama.

Situacije koje su svakodnevica u životu žena ne važe za muškarce i obrnuto, a ovakve razlike mogu nekada i da uzrokuju probleme u zajedničkom životu.

Zbog očiglednih razlika, žene bi volele da ih muškarci više razmeju kada u nekom periodu imaju povećanu potrebu za pažnjom i da to prihvate kao stvar koja ih razlikuje, ali u isto vreme i zbližava.

2. Ne treba vam novac da biste pronašli dobru ženu

Svakako, žene cene stabilnost i sigurnost, što je često rezultat relativnog finansijskog komfora. Međutim, žene koje žive u današnjici uglavnom gledaju da se pre svega poslovno ostvare i budu finansijski stabile.

Pre dve godine sprovedena je anketa Univerziteta u Kolumbiji, u kojoj su pitali žene da li im je bitno da partner bude bogat. Blizu 70 odsto žena je reklo "ne", ali da bi ipak želele da partner ima siguran posao i da im nije problem ako one budu imale veća primanja.

3. Žena se sređuje za sebe, a ne za muškarca

Istina je da se žene ne sređuju kako bi privukle muškarce. One se oblače onako kako žele, jer tako vole i u tome se osećaju prijatno. Stereotip koji je sve češći je da ukoliko žena obuče kratku suknju indirektno želi nešto od vas.

Međutim, sitacija nije takva. Svaka žena voli da pre svega bude lepa sebi i ni jedna ne voli da čuje kada njen muškarac negativno komentariše oblačenje druge žene.

4. Nisu sve žene koje izlaze na sastanke zainteresovane za ozbiljnu vezu

Muškarci često misle kako sve žene žele da ostvare ozbiljnu vezu, ali, ako se pitaju žene, i one ponekad jednostavno žele da izađu na neobavezni sastanak. Ono što žene ne mogu da podnesu je zavaravanje i laganje.

Nema ničeg lošeg u tome da ne priželjkujete ozbiljnu vezu, ali te namere pokažite već na prvom sastanku. Najgore što možete da učinite jeste da pobegnete glavom bez obzira kada stvari postanu ozbiljne.

Bonus video:

02:32

Kurir dnevni horoskop za 12.07.2021.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.