PITER SE RAZBOLEO I ZABORAVIO KO MU JE ŽENA! Ona je bila uz njega i kada se najmanje nadala doživela je ŠOK
Alchajmer, Foto: Print Screen Youtube

ljubavna priča

PITER SE RAZBOLEO I ZABORAVIO KO MU JE ŽENA! Ona je bila uz njega i kada se najmanje nadala doživela je ŠOK

– Piter je zaboravio ko sam, kao i da me je voleo, odnosno da sam mu supruga – kaže Liza za CNN

Objavljeno:

Liza i Piter Maršal proveli su više od 30 godina zajedno. Živeli su u skladnom braku, delili dobro i zlo pre nego što je njemu otkrivena Alchajmerova bolest.

I tada su uspeli da sačuvaju jedinstvo, samo što je njihov odnos dobio, blago rečeno neobičan zaokret.

– Piter je zaboravio ko sam, kao i da me je voleo, odnosno da sam mu supruga – kaže Liza za CNN.

Piter je ostajao uz Lizu jer se s njom osećao sigurno, iako je bio, naročito ujutro kad se probudi, ubeđen da on tu ženu ni ne poznaje, ali da mu je iz nekog razloga “jako draga”.

Jedne večeri sedeli su na kauču i gledali omiljenu emisiju. Piter je tada pogledao Lizu i upitao je hoće li da se uda za njega. Ipak, oni su već bili u braku, a Piter se toga nije setio.

– Piter se u međuvremenu ponovo zaljubio u mene. Naš stari život potpuno je zaboravio, ali mu je i ovo što sada imamo bilo dovoljno da me ponovo zaprosi. Mislila sam da sanjam. Taj ‘novi’ brak sada mi je još lepši od ‘starog’ iako se nismo ni razvodili. On mi je potvrda da sam za Pitera zaista žena njegovog života i osećam se poput princeze, vrlo povlašćeno i počašćeno – kaže Liza.

Na kraju su obnovili bračne zavete. Liza nije želela da propusti priliku da sa suprugom stvori još jednu uspomenu. Venčali su se 26. aprila ove godine.

– Ušla sam u to bez ikakvih očekivanja. Piter je bio u redu ceo dan, baš je bio jako srećan. Tokom zaveta mi je rekao da me voli, a to je bilo sve što mi je trebalo – zaključila je Liza.

(Espreso/CNN)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.