TRUDNA KATARINA GRUJIĆ? NEKOLIKO MESECI KRIJE DA JE U DRUGOM STANJU: Gobelja joj ispunjava svaku želju!?
Katarina Grujić, Foto: Damir Dervišagić

čekaju bebu?

TRUDNA KATARINA GRUJIĆ? NEKOLIKO MESECI KRIJE DA JE U DRUGOM STANJU: Gobelja joj ispunjava svaku želju!?

Pevačica se još uvek nije oglašavala oko ovih navoda.

Objavljeno:

Popularna pevačica Katarina Grujić navodno bi uskoro bi trebalo da uđe u peti mesec trudnoće, a budući roditelji radosne vesti podelili su samo sa najbližim.

Katarina Grujić
foto: Instagram

Kako je izvor ispričao, Grujićeva i njen verenik još uvek ne znaju pol bebe, a poznata pevačica planira da se porodi u jednoj privatnoj bolnici.

- Katarina je od trenutka kada je počela da se zabavlja sa Markom znala da je on onaj pravi. Njihov odnos je od samog starta bio savršen i nikoga nije iznenadilo kada je fudbaler zaprosio svoju devojku - kaže na početku izvor i dodaje da je i prinova bila očekivana.

Katarina Grujić
foto: Instagram

- Budući da će uskoro izgovoriti sudbonosno "da", vest da čekaju prinovu bila je logičan sled događaja. Čim su saznali da će postati roditelji, Kaća i Gobelja su bili neizmerno srećni, a radosne vesti su podelili samo sa najbližima. Grujićeva je odlučila da trudnoću vodi u privatnoj klinici, gde planira i da se porodi u novembru, kada joj je termin - kaže izvor.

- Za sada je još uvek rano da otkriju koji je pol bebe, ali njima to nije ni najmanje važno. Jedino je bitno da beba bude živa i zdrava i da Kaćina trudnoća protekne u najboljem redu. Zbog toga sada pazi da se ne izlaže stresu i potpuno se posvetila sebi i bebi, a Marko se trudi da joj ispuni svaku želju. Toliko joj je posvećen, da sa njom ide na svaki pregled kod doktora, što se nedavno i dogodilo - priča izvor i dodaje da je Kaći, osim Gobelje, najveća podrška i njena porodica.

- Njena sestra ima dete i pomaže puno Kaći i savetuje je kako što lakše da iznese trudnoću, iako za sada nema nikakvih tegoba i savršena je trudnica. Interesantno je da će Grujićevu poroditi isti doktor koji je porodio i njenu prijateljicu Snežanu Borjan, suprugu golmana Milana Borjana - kaže izvor na kraju.

Bonus video:

00:15

CECA MOKRA DO KOŽE PEVA I NE STAJE! DEČKA JE ODUŠEVILA: Bogdan javno pokazao koliko je ponosan na nju, poruka će vas RAZNEŽITI!

(Espreso/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.