ZABEZEKNUĆETE SE KADA ČUJETE PRIČU BIVŠE SEKSUALNE ZAVISNICE: I posle 10 GODINA LEČENJA nema MUŠKOG prijatelja!
Bar je bila iskrena, Foto: Profimedia

VEROVALI ILI NE

ZABEZEKNUĆETE SE KADA ČUJETE PRIČU BIVŠE SEKSUALNE ZAVISNICE: I posle 10 GODINA LEČENJA nema MUŠKOG prijatelja!

Podelila svoje bogato iskustvo

Objavljeno:

Danas je Davis u braku i potpuno predana svom suprugu, a o svom je iskustvu s zavisnosti i s više partnera napisala knjigu 'Tajni život holivudske zavisnice o ljubavi i seksu'

Glumica, autorka i bivša zavisnica o seksu Brianne Davis za sebe kaže da je 'zavisna od osećaja uzbuđenja koji bi osetila kad bi nekog muškarca tek upoznala, a to je, tvrdi ona, dovelo do toga da vara sve svoje partnere. U jednom podcastu Davis se prisetila trenutka kad je shvatila da ima problem i da treba pomoć, dok se istovremeno zabavljala s dvojicom muškaraca, a svaki je mislio da je samo s njim u vezi.

- Pune dve godine sam imala dva dečka - kaže Davis i dodaje da je 'bila tako dobra lažljivica da se iz svega izvukla bez da ijedan od njih dozna za ovog drugog'.

- Jedan mi je davao emocionalnu sigurnost, drugi finansijsku, treći seksualnu 'hemiju', četvrti prijateljstvo...- rekla je, a zavisnost je po njoj počela još kad joj je bilo 13 ili 14 godina, nakon što je pogledala film Romea i Julija i pomislila da sigurno tako 'prava ljubav' izgleda. - U osmom razredu sam imala sam dečka, a kad je prvi put krenuo prema meni i poljubio me, celo mi se telo 'zapalilo'. Od tog trenutka ja tražim taj osećaj. To je bio početak kraja - rekla je. Kako je odrastala i započinjala druge veze, čim bi osećaj zaljubljenosti počeo bledeti, Davis bi ga krenula tražiti negde drugo, a kad je napokon potražila pomoć, shvatila je da je zavisna o seksu.

O svemu je tome nedavno napisala i knjigu Secret Life of a Hollywood Love and Sex Addict, a nakon programa lečenja u 12 koraka počela je i njena apstinencija. Danas je u braku i, tvrdi, potpuno predana svom suprugu.

Uprkos tome i činjenici da joj je od lečenja već prošlo deset godina - još, kaže, ne može biti prijateljica s muškarcima.

- Ne mogu razgovarati ni s muškim konobarima bez koketiranja! - priznaje za The Sun, a koketiratće, kaže, s bilo kim.

- Koketirala bih i s vratima da to ima smisla! - rekla je Davis.

Bonus video:

00:45

Espreso redakcija bira pobednika Zadruge 4!

(Espreso, Večernji list)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.