KADA SE KOMŠIJE OKOME NA VAS: Dobio POSRAMLJUJUĆE pismo iz ulice, da li će od STIDA i SRAMA smeti na oči?
Komšije rešile da odreaguju, Foto: Profimedia

ko je u pravu?

KADA SE KOMŠIJE OKOME NA VAS: Dobio POSRAMLJUJUĆE pismo iz ulice, da li će od STIDA i SRAMA smeti na oči?

Nisu mogli trpeti "nered"

Objavljeno:

Čoveka su u anonimnom pismu optužili da je obezvredio svaku kuću u ulici.

Čovek, poznat samo kao Džeremi, pre nekoliko godina preselio se na ulicu i od tada neumorno radi na modernizaciji svog doma, zamenjujući slomljena obeležja i obnavljajući samostojeće imanje.

Ispred kuće ima veliki vrt koji redovno održava, ali priznaje da je poslednjih nedelja bio pomalo zapušten jer ga nije mogao kositi za vreme oluje.

Ali insistira da to nije toliko očigledno, pa je bio šokiran kada je od komšije dobio anonimno pismo u kojem ga optužuje da je svojim neurednim vrtom obezvredio sve domove u ulici.

U pismu se navodi:

- Dragi komšija, dugi niz godina (naziv ulice) bila je prekrasna ulica, s lepim domovima i uređenim travnjacima. Međutim, kako se izgled naših domova pogoršava, tako se pogoršavaju i vrednosti naše imovine. Travnjak vam je pun korova i maslačaka, a seme tog korova uskoro će puhati u travnjake oko vas. Mi se brinemo za svoje travnjake i ne cenimo trošenje novca za suzbijanje korova samo da bismo imali seme s vašeg travnjaka dolazeći u naše. Imajte malo obzira prema svojim komšijama. Ne treba vam puno vremena ili novca da vaše dvorište bude održavano- poručio je ljutiti komšija pa nastavio:

Pismo komšija
foto: Reddit

- Bi li bilo previše od vaših komšija da zatraže da ubijete korov i maslačak u svom dvorištu i povučete korov na svojim gredicama? Ako vas vaš radni raspored sprečava da održavate negu na svojoj imovini, na raspolaganju su vam mnoge ekonomične usluge travnjaka, a takođe i tinejdžeri koji bi cenili letni rad. Sve naše vrednosti imovine zavise o svim našim komšijama. Proleće je stiglo i vreme je da ovaj kvart i dalje izgleda dobro. Iskreno vam zahvaljujemo-glasio je kraj pisma.

Podelivši pismo s Redditom, Džeremi iz Ohaja nastavio je objašnjavati da nedavno nije uspeo pokositi vrt zbog olujnog vremena.

Drugi korisnici veb stranice brzo su osudili postupke žene (komšinice), opisujući je kao 'Karen'.

Bonus video:

00:45

Espreso redakcija bira pobednika Zadruge 4!

(Espreso, Miror)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.