NEVEROVATNA EROTSKA PRIČA: Žena koja je čak DVA PUTA gubila NEVINOST, razlog je FRAPANTAN
Pristao na poziv ljubavnog para, Foto: Profimedia

šokantna priča

NEVEROVATNA EROTSKA PRIČA: Žena koja je čak DVA PUTA gubila NEVINOST, razlog je FRAPANTAN

Ispovest jednog muškarca koji se poželeo osećati kao žena

Objavljeno: 14:32h

Imao sam operaciju promene pola krajem 2000-ih, i dok sam pre toga bio seksualno aktivan, uvek sam zamišljao kako bi bilo prvi put polno se odnositi kao žena. Zamišljao sam vrtložnu romansu ili hotelsku sobu, ili možda čak i klupko bez semena. Ono što se zapravo dogodilo bilo je posve intrigantnije.

U to sam vreme bio zagriženi fotograf i takođe sam počeo istraživati ​​kink scenu. Ti su se interesi presekli kad me je jedan par pitao želim li im fotografisati njihovu novu tamničku opremu. U ovom trenutku nisu mi padale na pamet nikakve seksualne pijanice, samo dvosatno putovanje vozom preko Lancashirea i topla šolja čaja na kraju. Ali kad sam stigao, muškarac i žena bili su šarmantni i zanimljivi te su na kraju pitali bih li želio isprobati opremu.

Stvari su napredovale i izgubio sam nevinost po drugi put tokom dva sata blaženog hedonizma. Kako se uporedio s gubitkom moje "prve" nevinosti? Svakako je bilo nezaboravnije. Kao muškarac smatrao sam da je se*s vrlo hitan, gotovo poput češanja. Polni odnos kao žena osećao se sveobuhvatnije. Nepoznavanje mog seksualnog ja u mojem rekonfiguriranom telu trebalo bi me dovesti u pitanje, ali par je bio ljubazan, strpljiv i vrlo dobar u onome što su učinili. Više od decenije kasnije, i dalje se s radošću osvrćem na sećanje.

Bonus video:

09:07

ESPRESO INTERVJU: Filip Vukosavljević

(Espreso, Guardian)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.