POZNATA INFLUENSERKA SE VERILA NAKON 15 GODINA VEZE: Dočekale su je STRAŠNE UVREDE!
Setio se da je zaprosi nakon više od decenije, Foto: Negin Mirsalehi Instagram

DA LI SU U PRAVU?

POZNATA INFLUENSERKA SE VERILA NAKON 15 GODINA VEZE: Dočekale su je STRAŠNE UVREDE!

Influenserka konačno dočekala taj trenutak

Objavljeno:

Jedna od najpopularnijih svetskih influenserki, Negin Mirsalehi, verila se nakon 15 godina veze te je ubrzo nakon objave vesti dobila niz hejterskih i trolerskih komentara.

- Ne misliš li da je izraz nepoštovanja čekati 15 godina na prsten? Mislim, kad muškarci vole, poštuju te i žele biti s tobom, onda zaprose brzo. Ako je morao čekati 15 godina, on nije za tebe. Poštuj sebe, curo, voli sebe- napisala joj je jedan pratioc, a Negin je njen komentar skrinšotovala i objavila te odgovorila na njega.

Veridba, Influenserka
foto: Printscreen/ Instagram

- Većina vas zna zašto smo čekali 15 godina i to nije bilo zbog toga što on nije hteo. Koliko je kriv taj način razmišljanja da nemaš samopoštovanja jer si s nekim 15 godina, a da niste u braku. Znam da većina vas tako ne razmišlja, ali ovi komentari me ne prestaju šokirati- napisala je Negin.

- Za one koji osećaju pritisak da se moraju venčati, imati decu ili što god, nadam se da ovo pomaže. Uvek sam verovala da postoji vreme za sve i da ne mora ići na način na koji drugi žele da ide. Radite ono što je dobro za vas- poručila je influenserka i dodala da njena porodica nikad nije stvarala pritisak na nju i današnjeg zaručnika zbog braka.

Negin i njen partner Maurits Stibbe verili su se u Italiji, a ona je objavila snimku prosidbe na Instagramu gde je prati preko 6.5 miliona ljudi.

Bonus video:

00:57

POMAGAJTE LJUDI, NIŠTA NE RAZUMEM! Andrija Milošević traži podršku u REŠAVANJU misterije, ljudi plaču od SMEHA! (VIDEO)

(Espreso, Index)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.