ŽENA JE PROVALILA MUŽA DA IMA AFERU: Ono što je zatim učinila je za LUDILO!
Afera, Foto: Profimedia

NEĆETE VEROVATI

ŽENA JE PROVALILA MUŽA DA IMA AFERU: Ono što je zatim učinila je za LUDILO!

Razotkrila suprugovu aferu

Objavljeno:

Žena je ispričala kako joj je TikTok pomogao da otkrije istinu o aferi svog supruga dok je bila izvan grada, jer je naišla na video snimku druge žene u svom domu

U vezama postoje određene situacije iz kojih se parovi mogu vratiti, ali druge bi mogle biti njihov propast. Varanje je jedno od pitanja koje će verojatno razbiti par jer se gubi temelj poverenja. Jedna je žena nedavno ispričala kako sumnja da joj je suprug bio neveran, ali on je to više puta demantovao i rekao joj da je "luda". Međutim, dok je bila na poslovnom putu, supruga je otkrila da je celo vreme bila u pravu, prenosi The Daily Star.

U isečku objavljenom na TikTok-u, korisnica Ana T. objasnila je kako je na svom putovanju preuzela platformu za razmenu videozapisa i ubrzo naišla na video druge žene u svom domu.

Ana, koja živi u SAD-u, svoju priču podelila je na mreži, a njen video pregledan je preko dva milona puta. Pozvala je žene da "uvek slušaju svoja prokleta creva" ako osećaju da nešto nije u redu.

Prevara
foto: Profimedia

- Moj sada uskoro otuđeni suprug i ja vodimo istu borbu, otprilike iste devojke mesecima, mislim mesecima- objasnila je.

- I svaki put on kaže tako si luda, uopšte ne znaš o čemu govoriš, ona nije ovde - ističe i pokazuje fotografije crnog automobila parkiranog na prilazu:

- To je njen automobil, večeras parkiran ispred moje kuće.

Dalje otkriva kako je saznala istinu.

- Taj osećaj imam već nekoliko meseci, ali tada je bio dan kad sam izašla u Mississippi i samo sam slučajno preuzela TikTok jer sam mislila da ću 14 dana biti sama, pa zašto ne. Prva stvar koja se pojavila, što je smešno jer nisam nikoga ni pratila, bio njen TikTok i tada sam shvatila da su celi božićni vikend proveli zajedno. Nazvala sam da pitam šta se dovraga događa i rečeno mi je da sam luda, pa sam poslala snimke ekrana. Tada sam prekinula vezu.

To neugodno saznanje podelila je s najbližim prijateljem koji je pristao da proveri šta se zapravo dešava u kući. Prijatelj joj je poslao fotografije automobila druge žene na kućnom prilazu tokom Nove godine.

Hiljade ljudi nisu mogle poverovati šta se zapravo desilo, pa su šokirano prokomentarisali..

Jedan je odgovorio: "Devojko, vuci ga. Auto je tamo već danima, a susedi ne znaju odakle je." Druga žena je napisala: "Moj bivši suprug učinio je isto sa mnom, zakleo se da ona nije niko. Pogodite s kim je izlazio odmah nakon što smo se razveli? Ali u redu je ... Udala sam se za njegovog prijatelja."

Bonus video:

02:50

ESPRESO TVITER: Ivana Stamenković Sindi

(Espreso, Miror)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.