UZEO SAM TELEFON SVOJE DEVOJKE I OSTAO U VELIKOM ŠOKU: Moj sin je zapravo moj ujak!
Par, Foto: Profimedia

ISTINA BOLI

UZEO SAM TELEFON SVOJE DEVOJKE I OSTAO U VELIKOM ŠOKU: Moj sin je zapravo moj ujak!

Otkrio je da njegova devojka ima dugogodišnju vezu sa sopstvenim dedom čiji je fetus dečak za koga je verovao da mu je sin.

Objavljeno:

Neke porodice imaju tajne koje bi želele da čuvaju upravo to. Često neki članovi imaju tajne toliko šokantne da preplaše svoje najmilije i upropaste svet kakav su poznavali. Upravo se to dogodilo TikTok korisniku po imenu @stacks1400.

Otkrio je da njegova devojka ima dugogodišnju vezu sa njegovim dedom čiji je fetus dečak za koga je verovao da mu je sin.

- Saznao sam da je moj sin zapravo moj ujak. Deda je spavao sa mojom devojkom sve vreme dok smo bili kod njega - izjavio je. U drugom TikToku otkrio je da je njegov deda bio poznat po tome što je varao baku.

@stacks1400

Can’t believe I expected more from a man that had a whole other family around the corner from my granny house. #fyp #redpill #ZitHappens

♬ Gnarls Barkley Crazy Stephen Kramer Glickman - Gustavo Rocque

Otkrio je strašnu istinu kada je uzeo mobilni svoje devojke dok se ona tuširala i otkrio dokaze o vezi koja je, kako je rekao, trajala godinama. Neki od dokaza uključuju eksplicitne slike i poruke.

Stacks je rekao svojim pratiocima da će se i dalje ponašati prema dečaku kao da je njegov sin i da se odnos neće promeniti samo zato što je otkrio vezu svoje devojke i dede.

Bonus video:

01:58

EKSKLUZIVNO ZA ESPRESO: Đanluka Vaki!!

(Espreso/Večernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.