SVOJE SAZNANJE PODELILA SA MILIONIMA: Na neverovatan način saznala da je muž vara i ima dete sa drugom!
Ejmi Edison, Foto: Printscreen/TikTok/Aaddison01

šok

SVOJE SAZNANJE PODELILA SA MILIONIMA: Na neverovatan način saznala da je muž vara i ima dete sa drugom!

Milioni su šokirani njenom pričom!

Objavljeno:

Na društvenoj mreži TikTok veoma je popularan izazov koji podrazumeva da ljudi koje su partneri prevarili ispričaju kako su ih uhvatili u laži. Jedna žena, inače majka četvoro dece, objavila je zaista neverovatno priču o tome kako je saznala da je muž vara, što se desilo pre više od deset godina.

"Imam sjajnu priču. U to vreme se u novinama objavljivala vest o rođenju deteta – ime roditelja, pol bebe, datum rođenja i bolnica. Videla sam ime svog muža i ime neke druge žene", započela je priču žena po imenu Ejmi Edison.

Nakon što je saznala ove podatke, odlučila je da malo istraži sajt bolnice u kojem se ljubavnica njenog bivšeg muža porodila, jer se tu objavljuju i fotografije novorođenčadi.

"Upisala sam njegovo i njeno ime i zaista, dobili su dečaka nekoliko dana ranije. Ali to nije sve, dobili su i devojčicu godinu i po dana pre toga. Eto, tako sam saznala da me vara", dodala je.

Pošto je njen video, zbog zaista neobične priče, postao veoma popularan na društvenim mrežama, Ejmi je kasnije objavila još nekoliko snimaka u kojima je detaljnije objasnila svoje iskustvo.

Posle prevare je napustila muža i sa troje dece prešla u hotel na nekoliko dana, a onda je, vraćajući "film" unazad, shvatila da je bilo mnogo signala za uzbunu u braku, koje je prosto ignorisala – često je radio prekovremeno, trošio je mnogo novca i stalno jeo napolju...

"Muškarci imaju ceo drugi život, kako im uspeva? Jedva balansiran posao i jednu vezu", prokomentarisala je jedna devojka, dok su ostale uglavnom pisale da je "užasno" to što joj se desilo.

Dobra vest je da je nakon cele ove priče Ejmi sada u srećnom braku sa drugim muškarcem.

(Espreso / MONDO)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.