SUPRUG PRIZNAO ŽENI DA JU JE PREVARIO DOK JE BILA TRUDNA: Ali kada je čula SA KIM, tek tada je BILA SVESNA HORORA
Prevara, Foto: Profimedia

PREVARA

SUPRUG PRIZNAO ŽENI DA JU JE PREVARIO DOK JE BILA TRUDNA: Ali kada je čula SA KIM, tek tada je BILA SVESNA HORORA

On ima 39, a ona 35 godina i oduvek su želeli bebu, ali kako je vreme odmicalo, a ona nije ostajala u drugom stanju, mislila je da se to nikada neće dogoditi

Objavljeno: 20:59h

Baš kada sam saznala da sam trudna sa našim prvim detetom, suprug me je prevario sa muškarcem.”

Napisala je jedna žena u pismu koje je poslala psihotereapeutkinji Deidre Sanders.

On ima 39, a ona 35 godina i oduvek su želeli bebu, ali kako je vreme odmicalo, a ona nije ostajala u drugom stanju, mislila je da se to nikada neće dogoditi.

“Kada sam saznala da sam trudna, nisam mogla da dočekam da saopštim porodici i prijateljima”, rekla je.

Međutim, kada je njen suprug došao sa posla iscrpljen, pomislila je da je neko umro.

“Rekao mi je da sednem, a onda mi je saopštio da me je prevario i da mu je jako žao. Mislila sam da je u pitanju neka devojka sa posla, ali mi je on objasnio da je u pitanju dečko iz našeg sela. Oni su prijatelji. Kaže da se to dogodilo kada smo se posvađali oko toga da li bi trebalo da napustim posao zauvek i kada je on izjurio”, ispričala je žena.

Zatim joj je objasnio da se našao sa prijateljem u lokalu, požalio mu se, a zatim su otišli u njegov stan i imali seks.

Znala sam da je moj muž i ranije bio sa muškarcima, ali sam mislila da je to prošlost. Govorio je da su njegova gej osećanja bila samo stvar radoznalosti. Bila sam slomljena. Kleknuo je na kolena i rekao mi da me voli i da ne želi da ovaj “izlet” bilo šta promeni. Ali, postoji još nešto. Dobio je hlamidiju i sada je možda i ja imam. Ne mogu da razgovaram sa svojom porodicom o ovome, previše je ponižavajuće. On kaže da me voli i ja u to ne sumnjam, ali da li sam mu mu dovoljna? Sada svi znaju za trudnoću. Kako da je prekinem i ostavim ga?”, završila je žena svoju priču i zatražila savet.

“Izdaja i to u periodu kada ste ranjivi vas je ekstremno povredila, ali prvo treba da rešite ono najbitnije, a to je da se testirate i saznate da li vam je preneo hlamidiju. Pod hitno porazgovaraje sa lekarom, to je jako važno obzirom na to da ste trudni. Dobro i dugo razmislite o prekidu trudnoće. Ako je ipak sprovedete, možda ćete zažaliti zbog toga. Toliko dugo ste želeli dete. Duboko vas je povredio i zato ga pustite da se pomuči i da preklinje za oproštaj. Možete i da odlučite da li ćete i kada biti spremni da se vratite u vašu vezu. Ako ne osećate da možete da porazgovarate sa bilo kim od prijatelja ili porodice, razgovor sa nekim trećim će pomoći. Preporučujem terapiju. Bez obzira na to da li ćete otići odvojeno, ili u paru, vaš muž mora da razume zašto vas je prevario. Samo tada ćete moći to da rešite, da mu oprostite i nastavite dalje”, odgovorila je Deidre.

(Espreso/The Sun)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.