NEOPROSTIVA IZDAJA! DEVOJKA GA VARALA SA NAJBOLJIM PRIJATELJEM PA SU NAPRAVILI PAKT: "Ovo me je potpuno slomilo"
Ilustracija, Foto: Profimedia

PROBLEM

NEOPROSTIVA IZDAJA! DEVOJKA GA VARALA SA NAJBOLJIM PRIJATELJEM PA SU NAPRAVILI PAKT: "Ovo me je potpuno slomilo"

Mnogo dana provodim ležeći u krevetu i razmišljajući o ovoj situaciji

Objavljeno: 17:54h

Kada se nađete između najboljeg prijatelja i devojke, to može da predstavlja veliki problem.

Izdaja prijatelja može i te kako da zaboli, a jedan Britanac je imao priliku da se uveri u to.

– Pre nekoliko meseci započeo sam vezu sa jednom devojkom. Ona je bila sa mnom samo zato što sam ja jedan od najpoznatijih momaka u kraju, ali i zbog toga što smo delili neka zajednička interesovanja. Pokušala je da se preseli kod mene nedelju dana nakon našeg prvog susreta, a nedugo nakon toga je počela da mi govori kako je zaljubljena u mene.

– Već tada bih raskinuo sa njom da seks nije bio neverovatan. Razmislio sam o svim njenim igrama i manipulacijama i shvatio sam da, dok se ne vežem, mogu da budem sa njom samo radi zabave. Nakon što me je nekoliko puta ostavila, spavala sa drugim muškarcima kako bi me učinila ljubomornim (što joj nije uspelo), konačno je uradila nešto što je uticalo na mene.

– Uhvatio sam je kako me vara sa mojim najboljim prijateljem sa kojim se znam već 15 godina, a oni su se upoznali samo dva dana preko nego što su imali seks. Zaista nisam mogao da verujem jer mi je ovaj momak kao brat. Sve smo zajedno prošli u poslednjih 15 godina i nikada nismo imali ovakve probleme. Kada sam ih zatekao, devojka je zaplakala i molila me je da joj oprostim. Njemu sam rekao da me nije briga za nju i da slobodno mogu da se zabavljaju.

– Te noći otišli su zajedno kući. Devojka mi je tada predložila da je “delimo”, ali rekao sam joj da to ne želim da radim jer bi mi bilo neprijatno. Kako mi se učinilo da me prijatelj izbegava, sve više sam bio izbezumljen i zabrinut da će ova devojka stati između našeg prijateljstva. Nakon što su bili zajedno dva dana, poslao sam mu poruku da prekine sa njom i da dođe u moj stan. Pristao je, raskinuo je sa njom, a onda je došao kod mene.

– Tada smo sklopili pakt da ovu devojku izbacimo iz naših života. Bacio sam sve stvari koje je ostavila kod mene i obojica smo izbrisali njen broj telefona. On mi se izvinio i rekao da ne može da veruje da je uradio tako nešto. Međutim, prošlo je mesec dana, a onda sam ponovo otkrio da se moj prijatelj viđa sa njom. Zaista nisam ništa sumnjao, pa sam bio prilično iznenađen kada mi je priznao da se sve vreme viđao sa njom.

– Ovo me je potpuno slomilo. Nisam bio zabrinut zbog devojke, već zbog činjenice da se zakleo na naše prijateljstvo. Razgovarali smo i rekao mi je da će nastaviti da se zabavlja sa njom. Rekao je da mu je muka od toga što mu dajem savete i da ne treba da se ponašam kao da sam mu otac. Mnogo dana provodim ležeći u krevetu i razmišljajući o ovoj situaciji. Pokušavam da je sagledam iz različitih perspektiva, ali uvek završim na istom mestu: ovo je neoprostivo – završio je svoju priču.

Bonus video:

03:01

ESPRESO ANKETA: Šta Beograd misli o Evroviziji i ovogodišnjem pobedniku!

(Espreso/Objektiv.rs/Reddit)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.